G16: Niende strake!

Bærum G16- Oppsal G16 4-0 (1-0)

Toppoppgjør i 9.serierunde. Det mot ett lag vi tradisjonelt har hatt utfordringer mot. De er blå-hvite, fra oslo øst og klubben heter Oppsal.

At de ville vinne var tydelig for de ankom 100 minutter før avspark, også kjent om 1 time og 40 minutter. Heldigvis var skribenten på klubbhuset slik at de ikke sto ute i regnet.

Vi hadde noen forfall, men da betyr det at flere andre kan få sjansen. Så det er i og for seg spillerutvikling det. Ikke ulikt de lag 2-spillerne som bidro i OBOS Cup tidligere i uka,

Klart for kamp på vår vakre og gode kunstgressmatte!

Vi viser at vi er best- også mot de nest beste!

Kampen ble fysisk. Ikke uventa, men denne kampen kostet krefter. Sagt på annet vis:

Uten ball er det jevnt, mens vi er bedre med ball. Så tar vi kontroll på kampen og skårer tidlig ved Lauritz. Det har vel gått sånn cirkus 12 minutter. Så ventet vi på mer, men det skulle drøye. For vi er (foreløpig) ikke så mye bedre.

Heldigvis er vi solide defensive og holder vårt eget mål rent og pent. En slags lovlig sen vårrengjøring.

Alt i alt er det ikke så mye å skrive om de første 40 minuttene enn det som er nevnt, så vi går over til en mer begivenhetsrik siste omgang.

Når vi skrur på tempo så holder ingen lag følge

Etter 2 minutter i 2.omgang så avgjøres i grunn kampen. For vi får straffespark og Oppsal får rødt kort. Dobbeltstraff som skal være avskaffa, i likhet med Blasfemi-paragrafen (2015), forbud mot homofili (tidlig 1970-tall) og utvisning av jøder (1851). Dog har dommeren like mye eneveldig makt her som Lukasjenko i Belarus, så det er pent lite noen får gjort om på det.

Vår straffeskytter er Alvin L T og vi som følger 06-gjengen vet han har ett missil av ett skudd. Trenger kun å treffe mellom stolpene for at den skal gå i mål. Være seg med eller uten keeperen.

Slik også i dag og 2-0 og med en mann mer så er alt så mye vanskeligere for Oppsal. Det er som utsiktene til Serbia i Norges gruppe i Nations League. Mens vi er fullt av Ødegaard`er, Brauter og andre spillere jeg ikke kan navnene på.

Selv om kampen er fysisk, så holder den seg innenfor rammene. Ok, vi får ett gult kort på Sebastian, men alt i alt så er det som å ta lappen med automatgir. Det går litt av seg selv.

3-0 kommer midt i 2.omgang og det er Lauritz «Lui» som er sistemann på den, og nå er vel signeringen oppe i 6 mål i sin retur med den vakre Gule drakta- nok snakk!

Det er lite spenning her nå, til det må man ut på øya f.eks der jr3 spiller mot ØHILs førstelag. Eller til ordførervalget i Los Angeles som nylig gikk til 2.runde (og pengene mine er på at Bass vinner den).

Men «Englenes by» er veldig langt unna, og fylt av smog, triste skjebner og trafikkork som får VY sine signalfeil på Skøyen til å være barneskirenn.

Her på «Kadda» er det overskya, så det er verken mye folk, smog eller trafikkaos. Om man definerer «kaos» som ungdommen bruker ordet om dagen, så er det vi som skaper det for de blå-hvite. For vi spiller vår beste fotball nå.

Helt på tampen så sørger «Rocket Man» Alvin for vårt fjerde og sitt andre med en suser av et frispark. Avstanden er fra 17meter eller der omkring. For øvrig det lengste skribenten har sprintet de siste årene.

Med 4-0 seier og tre poeng så befester vi vår ledelse på tabellen. Nå 10 poeng og målforskjell som definitivt gjenspeiler at vi er best i 1.divisjon!