G16 Elite: Reddet par fra bunkeren

Bærum G16 Elite-Sjetne IL G16 1-1 (0-1)

For å forstå kampen, så la oss forklare forutsetningene som gjaldt for begge lag i morgenbrisen oppe på Abildsø!

Vi hadde hatt to kamper som ble vunnet komfortabelt, altså vi hadde 6 poeng og mange plussmål. Mens motstander Sjetne hadde 4 poeng og færre plussmål enn oss. Så vi ville vinne gruppa med uavgjort eller bedre, samtidig som de brunkledde (!) motstanderne ville garantert gå til A-sluttspill med uavgjort.

Morgenstund er ikke gull for fotball

Klare for kamp?

Kampen sparkes i gang presist, men presist betyr kl 0950 og det viste seg å være (for) tidlig i dag. Vi er fortsatt det mest spillende laget, men et godt kjempende og kompakt liggende Sjetne når at vi ikke finner noen vei igjennom eller rundt de.

Så vi har ball og skaper lite. Sjetne har lite ball og skaper mer. På kontring. Slik får de også målet sitt halvveis i 1.omgang. Kontring, felling og straffe. Som sette på fint vis opp på venstre side.

Var dette vekkeklokka som trengtes? Tja…om du med vekkeklokke mener mobilvarianten du kan «mute» hvert 5 minutt og halvsove videre. For det ikke dårlig det som leveres utpå der, det er halvveis mot et godt kompakt lag som åpenbart har defensivt fokus.

Trangt om plassen

Noen ganger treffer man

Vi går ut av 2.omgang med initiativ, og spiller klart mest ball. Dog er det som å putte på kunstgressgreener, det er ujevnt og humpete. Så vi treffer ikke ofte nok med småspillet vårt til at vi skaper noen særlige sjanser.

Tiden går og per nå er Sjetne gruppevinner.

Med 10 minutter igjen så får vi betalt i form av mål. Fortjent utifra hvem man ser spiller fotball, men på sjansestatistikken er det max vår tredje sjanse. Mat er mat sa mamma når jeg var liten og ikke ville spise overkokte grønnsaker.

Mål er mål sier jeg 25 år senere.

Gruppeseier, omtrent som å redde par etter å ha vært i bunkeren

1-1 og vi er tilbake i førersetet. Jeg ljuger om jeg nå skriver det var mye drama de siste 10 minuttene. Derimot var det kaldt og surt. For i tillegg til vinden, så kom regnet.

De mer kyndige tallknuserne blant våre fedre hadde da regnet seg frem til at med dagens uavgjort så ble vi gruppevinnere og spiller i morgen (onsdag) kl 1015 på Furuset…mest sannsynlig mot Rennebu.

Mest gledelig var det med alle dere foreldre! Du verden for et solid antall som møter opp.