G16: Dr Jekyll and mr Hyde!

Bærum G16- Sagene G16 3-4 (3-0)

Vår siste hjemmekamp som lag. Motstander var tabellnabo Sagene i et oppgjør der det sto om retten til å kalle sin siste kamp neste uke for (en slags) seriefinale!

Kjapt ut fra startblokka!

Vi er påskrudd fra første spark og tar tidlig kommandoen i kampen. Vi spiller bra via midten og ut på kant, og det er nettopp via kanten vi skårer vårt første for dagen med kaptein Suleman!

Det gir mer kull til damplokomotivet! Det produseres sjanser det skulle vært Aston Villa mot Liverpool. Vi er noe ineffektive. Rett nok dobler vi ledelsen halvveis ved kapteinen selv!

Minutter senere øker Andreas A til 3-0 på en flott volley etter en dødball. Om noe så er 3-0 for lite etter en god 1.omgang. Der Sagene sin første sjanse kommer like før pause, men Jesper G redder mesterlig!

En flott omgang, fersk kaffe og tegn til sol! Dette var moro!

2.omgangs svar på Mr.Hyde

For om de første 40 minuttene var gode, og det kan man påstå de var, så var de siste 40 minuttene i en helt annen verden! Det var som Milan-Liverpool, Norge-Sverige i herrestafett med Brink eller Mohammed Ali mot Georgre Foreman i den berømte «Rumble in the Jungle»

Man skulle tro samtlige 20 som utespillere hadde byttet drakt i pausen. Så nå var det Sagene som tur til å eie ball og skape sjanser. Det tar kun 5 minutter før håpet tennes for de med 1-3

2-3 skjer like etterpå. Nå er det liten tvil om hvilket lag som er best der og da. Er noe helt annet over de hvit-sorte nå.

De presser oss rett fra avspark etter 2-3, og tar over ballen- igjen. Så kommer de opp langs vår høyre kant, legger inn og vi er uheldige som der bidrar til at utligningen er ett faktum 6 minutter ut i 2.omgang.

Antagelig er det fortsatt varmere å hoppe i fjorden fra 10 meteren enn det var å bære Gul drakt etter 51 minutter totalt.

Nå jevner det seg noe ut, men spillet vårt fra 1.omgang fortsatt med badesesongen! Det blir en kamp om hver ball, meter og pasning her fra og ut.

Med 10 minutter igjen så får vi straffespark og det er kan vel kalles for en ok mulighet å skåre på. Dessverre går man for kraft med ryggsekk. kombinasjon av det er tverrligger midt på og over. Så kalddusj nr 2 er et faktum.

En glad Sagene spiller i nettmaksene

Så at enden på denne visa da ender med ett mål til, men at det tilhører bortelaget er muligens poetisk rettferdighet. Målt ut i fra perimeterne «sjanser, spill og pasninger» så er det i alle fall ikke noe ran! Gutta fra Sagene skal ha skryt for god innstilling og arbeidsmoral fra 41 minutt og ut!

Altså 3-4 på lobb i det 73 minutt betyr at vi taper på en dag der 1.omgang er veldig bra, mens 2.omgang er det stikk motsatte. Når vi i tillegg ikke har den flaksen United pleier å ha, da ender det med «bortesiger» på kupongen!

Nå gjenstår bortekamp mot KFUM 2 på lørdag, før juniorfotballen etter hvert tar over!