G16 Bredde: Lærepenge borte mot Haslum

Haslum G16 Bredde- Bærum G16 Bredde 6-0 (3-0)

Vi hadde en god start på sesongen , og når vi på forhånd visste at Haslum tapte 4-2 mot sin motstand i samme runde, så var vi betinget optimister foran dagens kamp.

«klare» for kamp

Dessverre er det all etterretning vi hadde på de rødkledde vertene, så vi fikk oss kjapt en «wake-up call» når Haslum startet med ballen. For det var forskjellen på lagene alt fra første, eller kanskje andre, spark på ballen.

Hjemmelaget fant hverandre og hadde mange solide spillere. Allikevel så gjorde vi jobben for lett for de når vi snur skinka til, eller viser lite vilje til returløp.

For å være tydelig så lar jeg dagens lærepenge stå i kursiv og fet skrift:

Når man er med på noe så skal innsatsen alltid være 100 %. Være seg om man gjør lekser, plukker søpler, vasker opp eller spiller fotball. Situasjonen blir ikke bedre ved at man halter rundt der. Faktisk blir den verre, fordi den rammer lagkamerater.

Så det er en hårføner som blir delt ut i pausen. Ikke fordi vi i dag er svakere og ligger under 3-0. Men fordi vi leverer så slett innsats. Så halvhjerta, hvis i det hele tatt det.

Mange røde, få gule i 1.omgang

Da er det godt å se det bor noe i oss når vi spiller 2.omgang

Er jo sjelden jeg blir sur, og jeg liker ikke at surhet fører til noe. For jeg håper på selvinnsikt. Verdien av selv å se seg i speilet og tenke «her må jeg ta grep». Effekten i dag er uansett at gutta, samtlige gutta, skjerper seg såpass at vi leverer en solid 2.omgang.

Ja, vi taper den 3-0 og. Totalt 6-0. Men spillemessig er vi bedre, vi presser ballfører oftere og tar lengre og flere returløp! Det er alt jeg krever, og det handler om å vise karakterstyrke, eller mangel derpå.

Vil fremheve noen som jeg bli imponert over:

Felix! Jeg fikk før kampen spørsmål om hvorfor han er kaptein. Hans innsats kampen igjennom viser hvorfor. Teknisk og god i tillegg, men han er overalt og gir innsats hele kampen! Tenker lag, og ofrer seg ved å bidra i forsvar

Johannes . Lagets gladgutt er også en «hjerte-på-drakta»spiller! Full trøkk hele veien og stiller opp når jeg flytter sjefen Felix opp på fortjent midtbane.

Tobias. Løper, løper og enda litt til. Mulig han fortsatt er på Haslumbana og løper. Skaper farlige situasjoner flere ganger fordi han presser og har god ballkontroll.

Håvard. Vi tilgir han heier på Arsenal. Ikke redd for å gi og få juling. Fordi han er to år yngre, så blir det mest å få. Men trekker seg aldri. Dette vil du vokse på kamp for kamp.

Noah! En av våre beste spillere. Er også mest gladi midtbane, men ser verdien av å tenke lag og spille der man noen ganger må. God i dueller og fullfører hele kampen solid!

Så til slutt: Fredrik Ø Molden. Man må bare digge gutten. Ikke den mest tekniske, ei heller har han den beste foten. Men han er så i hampen løpssterk og legger ned mil på banen i dag. Ikke bare fordi dama var tilstede, men fordi han er 100 % kjernekar som alltid gjør sitt beste for hele laget!

Hele laget skal også ha ros for hvordan vi forbedrer innstilling i pausen og jeg håper vi får mye mer av slikt! Som sagt:

Gjør jobben best mulig når du er tilstede! Alltid, uansett