G16.1: Gode lag vinner på svake dager

Bærum G16- Kolbotn G16 3-2 (1-1)

Etter 4-0 seier mot serietoer Oppsal sist og med sommerferie, så da kan vi vel bare senke guarden da? Ting kommer vel rekandes på ei fjøl? Om kampen som nylig er ferdigspilt skal være noe svar, så er det ett klinkende klart NEI ting kommer ikke av seg selv.

Vi måtte ned i kjelleren, opp igjen og samle oss for å ro i land vårens 10.strake seier.

Feil smørevalg fra start

Nå er det riktignok rulleskiføre, og uten at hus-skalden vet noe som helst om emnet, så skal det i alle fall godt gjøres å smøre rulleskia feil. I dag så det ut til at vi hadde kollektivt valgt klister og sirup.

Så tar det kun 3 minutter før Kolbotn tar ledelsen på et flott skudd fra 30 meter. De ser at Nico står langt ute, og ballen går i den vakreste Pride-regnbue over han og inn i nettet. 0-1 og kalddusj på en dag med overskya og der selv Nesøya-folket nesten ikke er ute med båten.

Så kommer vi gradvis inn i det. Vi har mer ball og de fleste sjanser. Spesielt på vår høyre kant kommer vi til avslutninger og innlegg. Fellesnevneren er at det kladder foran mål. Så tiden tikker av sted, og det nærmer seg åpen kiosk for litt is for de rundt 40 på tribunen (var rett nok bare 3 is som ble solgt da).

Samtidig så blottlegger vi oss defensivt og de blå-hvite som har tilhold i nærheten av Tusenfryd har sine største sjanser når de kommer på overgang der vi, som nevnt, er blottlagt slik stortingspolitikere er nå i «Pendler-saken».

Dog så er nok erstatningskravene derfra større enn skaden vi påfører oss,, for vi klarer å hindre de gratisbilletter til mål.

Derimot så svinger vi høyt som «SpinSpider» når vi på omgangens siste sjanse flyr til værs med vår egen «Braut»- Sebastian B og header inn utligningen.

Fortjent, samtidig under vår standard.

God start- så ble det labert

Hva trenerteamet lokket eller truet med vites ikke, da kiosken måtte betjenes. Mulig det var løfte om is om de spilte bra, eller trussel om Hulder og tusser og troll. For det var innledningsvis et noe mer St.Hans-aktig Bærumlag i 2.omgang.

Med høyt press vinner vi oftere ball og vi skårer med Casper kun 2 minutter spilt av de siste 40 minuttene.

Så smeller det ikke bare en, men to ganger i stolpen på samme angrep like derpå. Så nå er vi i det berømmelige støtet og vi jakter mål slik Hedmarkinger jaker ulv (være seg lovlig eller ei).

Men bønda på Hedmark har bedre treffsikkerhet og det vil seg ikke så ofte som vi ønsker inne i motstanderens boks.

Da skjer det som klisjeen vil ha det til: bortelaget skårer! 2-2 og nå er det mye som er slik som Karius og Baktus er sint og lei seg for. Bedre skal det vel ikke bli. Vel, jeg skal vel ikke overdrive. For vi er bedre, men vi på sidelinja er også bortskjemte etter vårens storspill.

Så mye vil ha mer, og når vi ikke får det vanlige servert så går vi inn i «Karius og Baktus mode».

Vi gjør noen bytter og får mer kontroll igjen. På en overgang skjærer LUI inn fra kant, og dommeren mener han blir hindret nok til at det er klart for «elfmeter». Nå stiger «det beste fra Jevnaker siden 1975» frem og han gjør som han pleier:

PANG I KASSA som vi kan se fra de to megapikslene fra «bildet» her:

Ballen kan så vidt skimtes til høyre

3-2 og vi har om ikke annet ledelsen for tredje gang. Og alle gode ting skal visstnok være tre. Jeg vet ikke hvorfor det heter det, da jeg som Patriots-fan er vant til å vinne mer enn det. Men men…ikke alt er amerikanske forhold her på bjerget. Enten man heter Jeppe eller Massimo

Kolbotn har lyst å få med seg noe fra besøket og de har noen sjanser. Samtidig har vi forsvar+keeper som holder stand. Så det ebber ut slik småbåtene til Hammer og vennene flyter ved kaia.

3-2 seier, sommer, sol og saftis. Så må dere ikke glemme egentrening helt da. Dere vil ikke helt bli:

SUMMA SUMMARUM:

Vi kommer tidlig bakpå, men skaper nok til at 1-1 til pause er fortjent. Samtidig er vi et stykke unna vårt nivå. Så 1.omgang er i beste fall ok offensivt, samtidig som vi slipper til Kolbotn noe for lett på overgang ved å være i undertall i forsvar.

Starten av 2.omgang er vår beste periode, og nå er det vår tur til å skåre tidlig. Selv om Kolborn utligner etterpå, så skal man være Stevie Wonder for å påstå det er urettferdig ut i fra sjanser, størrelsen på de og banespill, at vi til slutt vinner 3-2. På en svak dag får vi med oss tre poeng.

PS! Et stort takk og LYKKE TIL Tyler som nå spilte sin sin siste seriekamp for oss. I august venter VGS og bandy i Edsbyn (Sverige)