G15 Elite: KLAR FOR INTERKRETS

Bærum G15 Elite-Holmen G15 Elite 1-0 (0-0)

Skribenten er glad i klisjeer, i alle fall er jeg ikke skrivedyktig nok uten å ty til billige språklige virkemidler. Så derfor starten denne «fortellinga» med:

En lang sesongs ferd mot målet! 

For siden Dana Cup-exiten i fjor mot Ham-Kam, så har hovedmålet for gutta og staben rundt vært å klare kvalifiseringen til Interkrets G16 2019.

Grunnlaget legges før kamp (Og Theo fikser sveisen 😉

På våren var det plankekjøring. Der snubla vi tidlig (mot ØHIL), men siden var det strake Autobahn frem mot høstens kvalikk.  Som naturlig nok ble tøffere, da hveten ble skilt fra klinten. Også i høst snublet vi tidlig, og folk ble usikre. Da prisen for å snuble i høst var omtrent som å ikke betale for å snike på trikken. Høy (med rette skal det sies)!

Så kom en periode vi vant, men det gjorde lagene rundt oss også. Så forutsetningene til dagens kamp var enkle:

Poeng ville fullføre sesongmålet, mens med tap så måtte vi få hjelp. 

 

                                                                             Spent i starten

 

Det var to lag som hadde like mye lag med nerver som en 6-åring smører på med Nugatti til frokost! Andelen feilpasninger, sikre valg og mangel på «å tørre» hadde selv vært tydelig for Stevie Wonder. Så det skapes lite, men fryktes for alt. I den grad noe lag har noe innledningsvis så er det gjestende Holmen. Uten at det første til at Sebastian måtte ut i strekk.

Det ble upresist begge veier i innledningen

Slik bikker spillet frem og tilbake. Lagene har fokus på defensiv kontroll, mens det offensive knytter seg. Så om man har en god gammaldags kuleramme, så skal det vel knapt flyttes på noen gule eller røde kuler for antall sjanser.

Allikevel er det sjelden kjedelig, for det står så mye på spill. Samtidig er det bikkjekaldt så man skal være Lars Monsen i Kanada på dag 43 for å klare å sovne på tribunen.

0-0 står seg til pause. Et resultat vi kan leve mer med enn våre venner fra  seks busstopp vestover.

 

 

                                                               Gul bedring …så euforisk lykke!

 

Hva som ble sagt og dermed foretatt av grep i pausen er ukjent for skribenten (som gikk inn for å se Patriots-Bears). Det som er tydelig er at det i alle fall ga resultater!  For etter at Patriots har gått opp i 7-0 tidlig, så tar jeg turen ut igjen! Der får jeg se et Bærum som har tatt over ballen, og derav kampen!

Det renner kun ned fra himmelen, ikke i antall muligheter. Men om man klarer å legge nervene til side, så er det god grunn for Gul optimisme slik spillet har utviklet seg nå!  Mens gutta og halvparten av tilskuerne blir søkkvåte, så varmer måten gutta har stått frem på hittil i 2.omgang.

Kamp om hver eneste ball

Allikevel var vi som ser (for) mange kamper, litt redd for at det skulle bli en ny «Follo-kamp» (Jr Elite rykket ned 3 min på overtid mot spillets gang i Follo).

For selv om vi er bedre, så dominerer vi ikke. I alle fall ikke slik et vilkårlig Premier League-lag gjør mot United om dagen.

Så med hånda langt nede i Venlafaxin/Venlix-glasset, så friskmelder Jasper Jacobsen samtlige Gule når han halvveis ut i omgangen setter en retur fra corner i verdens vakreste bue (og da er selv McDonalds-buen regna med) over keeper og ned i motsatt hjørne!

Gedigen jubel, null behov for fornya resept på medikamenter og det spiller ingen rolle at man er søkkvåt. 1-0 til oss og vi har tatt et stort syvmilssteg mot Interkrets.

 

                                                                           Bedre forsvar enn United!

 

Holmen skal ha honnør for å ikke gi opp. De forsøker, men klarer sjelden å løse opp den kinesiske knuten som vårt forsvar har etablert! Ex-Bærumspiller Kevin kommer på en visitas, og den er farlig. Men når den skytes i veggen, så har det offensive kruttet deres blitt søkkvåt!

Så på slutten har de ball uten å skape all verdens. Så bekymringene som en gang fantes har nå gått mer over til om de blir forkjøla og vil miste skoledager nå i høstkulda!

En frykt som blir erstatta med reell frykt for matforgiftning når vi hører Massimo har bakt to kaker for anledningen! 

Som dere nå skjønner så vant vi kampen og er klare for G16 Interkrets neste år (sammen med Skeid, KFUM og Oppsal. Kanskje også Holmen, avhengig av antall Oslo-plasser).

 

Til slutt så var det ordentlig moro med mange på tribuna!  Jeg talte 143 stk. Det er høyere snitt enn A-lag. Noe også en hyggelig og stor kontingent Holmenforeldre bidro til! Takk til alle mann

Fansen takkes etter kampen!

https://helsenorge.no/giftinformasjon/tema-mat-og-drikke
22 59 13 00 er nr til Giftsentralen!