G15 Bredde: Tøff start med få spillere

Bærum G15 Bredde- BVH G15 Bredde    1-7 (0-5)

Nok en serieåpning for et breddelag sto for døren når G15 skulle være verter for Bærums Verk Hauger. Klubbene Bærums Verk og Hauger slo seg sammen for noen år siden og er nå vest-Bærums største fotballklubb og spiller under mottoet «breddeklubb med ambisjoner«.

Jeg har vært pålagt å lese Hegel og har måtte oversette deler av Gamle Testamentet fra hebraisk til engelsk i utdannelsen min, og det er vanskelig nok. Dog er dette mottoet en nøtt jeg simpelheten ikke klarer å knekke.

Nok om det, BVH G03 Bredde skal ha skryt for mye fint spill!

Fra vår første 11er kamp i USA. Vi er fortsatt litt uvante med formatet.

Jeg kunne akket meg og klaget over hvordan vi må stille i dag, men man kommer sjelden langt med hjetesukk, så jeg nevner kort at vi hadde 10 03ere og 5 06 ere. Så en aldersforskjell ikke ulikt Unge Høyres landsmøter.

De 12 åringene skal ha all ære og skryt for innstilling, mot og ferdigheter. Jesper som keeper, Alvin i forsvar, Mathias og Felix på midten. Jesper slipper kun inn to mål. Alvin minner om sin far i kompromissløst forsvarsspill. Felix skaper mye på sin side og løper som en galeislave,mens Mathias er en klok og balldyktig spiller!  Det gror godt i klubben.

Våre egne håpefulle en mørk kveld

Våre egne kommer ok fra det!  Noah stiller modig opp som midtstopper. En rolle som er like ukjent for han som grønnsaker i middagen er for meg!

Sem og Andreas klarer seg solid bak der, men blir flyttet rundt om på andre plasser etter hvert!

Videre oppover banen så er Leon Brudi teknisk, Adrian er duellsterk og det er moro å se ned innsatsen som Fredrik M legger ned. Han kom nære noen ganger ved å få den siste touchen på kula før den fant vei bak BVH sin keeper,

Det hele ender med 1-7. Vårt mål kommer på tidenes dårligst slåtte straffespark, men utypisk nok finner veien i mål.

Nå er håpet om at konformasjonsundervisning nærmer seg slutten, eller at jeg kan ta over å kjøre en «all-in» undervisning på Kadda!

Neste uke spiller vi mot nabo Høvik og vi skal love å gi alt og gå for seier!