G15 Bredde: Et steg nærmere regnbuen!

Bærum G15 Bredde- Frigg G15 Bredde  1-1  (1-1)

Vi pratet om tre ting foran kampen i dag som vi skulle jobbe med.

  1. Flere avslutninger
  2. Mer spill i bredden
  3. Trygt spill i forsvar

Med fasit i hånd så kom vi brukbart fra det, men med fortsatt rom for forbedringer. Vi har som kjent godt over til spill på stor bane, 9er har blitt 11er. I våre to kamper til nå så har det vært (altfor) mye spill i midten, gjerne i form av at en skal drible 3-4 og kanskje 5 motstandere.

Så vi la om formasjonen vår i dag. 4-4-2 ble til 4-5-1. Tanken var at med fem på midten så ble det naturlig forskjøvet spillere ut på siden.

 

                                                       Teori mot praksis

 

Så hvordan løste vi det?  En ting er resultatet, men hva ligger bak dagens uavgjort?  I starten er Frigg best. I alle fall på midten. Når de kom nærmere mål, så hadde vi en god kombinasjon av forsvar og keeper som demret opp.

Spiller vårt fremover er ikke alltid vakkert. Er som Pushwagner før han ble kjent. Eller egentlig all moderne kunst. Det er ikke lett å skjønne seg på, eller særlig pent estetisk, men det tjener en hensikt. Visstnok…

Så kan også sies om vårt spill offensivt. For om det ikke er pent, så kommer vi til en rekke muligheter. Det er kun det å få ballen i mål som ikke vil seg. Vår akilleshæl.

Det er når Adrian etter ca 25 minutter gjør alt på kanten og befriende herlig legger ett innlegg at vi skårer. Den er ferdigservert Leon E, og han gjør ingen feil på blank kasse. 1-0. Leon E står på rett sted til rett tid, men det er Adrian som er hovmester og serverer skåringen på svært sølvfat!

Frigg kjemper seg inn i kampen, og de utligner noen minutter etterpå etter et massivt press. Vi er uheldige og skårer selvmål. Slikt skjer. Frigg kriget bra for å tvinge frem målet.

 

                                                      Saftige gloser

 

Det er sjelden jeg serverer noe mer saftig annet enn vannmelon i pausen, men jeg verken var eller i skrivende stund er, fornøyd med enkeltes innsats. Om man blir sliten så ber man om å bytte. For mange ble gående ut på kunstgresset. Vi hadde nok innbyttere.

Så en tydelig beskjed om mer løp uten ball ble servert i pausen. I tillegg til sedvanlig frukt.

 

                                                         Stadig bedring!

 

Vi kan alle ta med oss at vi ble bedre i 2.omgang. En ok 1.omgang blir til en god 2.omgang. Spesielt er det bedring offensivt.

Faktisk vil jeg påstå vi skapte mer sjanser i 2.omgang enn i begge de to foregående kampene til sammen!

Det som mangler er avslutningen. Både i utførelsen av skuddet, men også i det å velge rett. Skyte når man kan. Nå valgte vi å løsne færre skudd enn hva Ole Einar Bjørndalen bruker av ekstraskudd på standplass i en alder av 55 år.

Vi er nære mange ganger. Man skulle nærmest tro at vi ved en tilfeldighet ville ta ledelsen mtp hvor mange muligheter vi har. Dessverre er det utenfor, blir blokkert eller at to av våre egne spillere kolliderer.

Frigg lider av samme symptom og da ender kampen ut til uavgjort 1-1.

Jeg ser bedring av vårt spill. Defensivt var det bra, men vi har noe å jobbe med fremover. Spesielt i det og faktisk avslutte, og ikke minst hvordan vi gjør det. Allikevel er kampen et klart steg i riktig retning!

Adrian W ble kåret til banenes beste av gutta og fikk en pose med Smash!