G15 Bredde: Det spirer og gror, men akk så kjedelig å se på

Bærum G15 Bredde- Høvik G15 Bredde  1-0 (0-0)

Vårens siste kamp sto for døra, noe som skulle vise seg å ikke være vårens vakreste eventyr. Forholdene var det ikke noe å si på. Bedre har vi ikke sett Kalvøya, og mange kom å så på. Faktisk ble mange fra Bærum J03 igjen å så. De vant for øvrig sin kamp 3-2!

Det var tidlig klart at dette ikke ville bli noe fyrverkeri. Omtrent som man drar til Washington D.C for å få med seg Obergefell v. Hodges i Høyesterett, men man ender med å høre argumentene til Gill v. Whitford. Det kan trekke ut i tid, og det er ikke like mye «saft» i kompliserte saker om valgdistrikt.

Dog hadde nok begge vært å foretrekke fremfor å se spillet som ble vist frem av begge lag. Det positive er at vi er aldri dårligere, men inngangspenger hadde nok blitt sett på som ran. For man forventer noe for pengene.

Gutta skal ha skryt for å ville og jobbe. Der kan ingen ta de. Så det spirer og gror, smått om sen. Samtidig så nevner flere Høvikspillere de vil begynne etter sesongen. Også sånn sett så vokser laget seg større og mer slagkraftig.

Det er i grunn mer fristende å skrive om Gill v. Whitford og hvordan kjennelsen er etter mitt skjønn en feig vei ut for Høyesterett til å (ikke) ta stilling til vel partisanske tegninger av ulike valgdistrikt. Jeg får manne meg opp, tenke tilbake på barneskolen og bruke adjektivfortelling som et hjelpemiddel!

Is til førstemann på laget som vet hvem dette er?
(Hint: antagelig USAs mektigste mann)

Vi Gule var noe bedre, raskere, større, og sterkere. På banen og i form av flere innbytter. Til pause så får vi ikke betalt, eller noe gratis. Så det står 0-0.

 

                                                      Pisani-effekten!

 

Vi hadde lånt to fra sats i dag. For å bedrive en smule østtysk bloddoping, og noe fordi ingen er glad i å spille midtstoppere på vårt lag. Så takk til Seb og 03-sats.

Både Leander og Peter leverer. Når sistnevnte kommer inn i 2.omgang så blir det enmannsshow. Selv på humper, dumper og gravhauger over ukjente vikinghøvdinger, så klarer han å danse seg imellom våre stripete venner fra to svømmetak unna.

Pisani var kampens joker. Alle mot en

Nettopp på en slik prestasjon, så ordner han også 1-0 til oss. Før det hadde vi som alt nevnt vært klart nærmest, men den sympatiske gjengen fra Høvik hadde også sine muligheter.

Jo lengre kampen er spilt, jo mer defensiv kontroll har vi. Samtlige som spiller i de bakre rekker leverer fint i dag.

Av det som skapes i «klabb og babb-spillet» så er vi hele veien nærmest. Dog er det som alt beskrevet, og dere har skjønt, milevis unna noen festforestilling. Minner meg mest om den gangen jeg tok med juniorlaget på kinesisk opera i Beijing. DET var en katastrofal feilvurdering fra min side.

«Lil» Klein var nære noen ganger på slutten.

Tilbake til kampen, så gjør verken jeg eller spillerne noen katastrofale feil, så det betyr vi vinner naboduellen med 1-0. Kampens antagelig høydepunkt er hvordan lagene flirer og ler etter kampen. Slik fotball skal samle folk, og begge lag er gode ambassadører for sportsånd!

Nå er det sommerferie, så er håpet mitt at noen leser Hemingway, Thoreau eller en bok eller to av Jeffrey Toobin.