G15.2: Målrikt i serieåpningen

Bærum G15.2- Stabæk G15.3 9-5 (4-1)

Vi møtte nylig et annet STB-lag i treningskamp og der fikk vi nyttige svar. I dagens kamp stilte vi mannsterke takket være god hjelp av lag 1. Gutta har jo konfirmasjon, karantene og alskens annet som hindrer.

Dagens lag mot Stabæk

Bedre – minutt for minutt

Vi starter med et visst overtak, men kommer ikke til avslutning. I alle fall ikke så mange klare. Så da skjer det med oss, som skjer med alle Bærumslag om dagen- vi får en baklengs i fleisen tidlig.

Gutta lar seg ikke stresse av det og vårt spillerovertak betyr gradvis at vi får sjanser, som igjen ofte nok fører til mål! 1-1, 2-1, 3-1 og 4-1 før det er tid for å besøke utedo, vannkran og se på fuglelivet på Kalvøya!

Sigvart skårte fra avstand a al Rena til Kalvøya

Det er to ting som er bra fra 1.omgang:

  • At vi ikke lar oss stresse på 0-1 tidlig og ufortjent
  • At vi holder oss til et ganske så ok pasningsspill i angrep. Så spiller vi oss til sjanser fra det.

Rot før orden

Innledningen på 2.omgang er også rotete. De «blaa fra bygda» på Bekkestua skårer to kjappe og kampen våkner til liv igjen.

Pausepreik

Så gjør vi som Imperiet fra de Star Wars-filmene mens filmene fortsatt var severdige: Vi slår tilbake! Ballen er nærmest stranda (deres halvdel) og vi er som 11 stk Mol og Sørum (i alle fall om jeg får overdrive littegranne).

«Smokk-smokk» og vi finner hverandre OG målet! Så det renner inn nå. Det meste er velstand igjen, det mangler kun en operativ engangsgrill med baconpølse!

Såpass mange tegner seg på skåringslista, slik at jeg ikke bruker spalteplass på alle mål og sistemann. Det som er verdt å nevne er at flere spillere skårer og på ulikt vis.

Vi skåra på to straffer i dag. Her ved Johannes
Drillo hadde likt straffa: Over keeperhøyde 😉

Det som kunne blitt drama ror guttene i havn som de skulle vært Olaf Tufte. Slik at 9-5 er stillingen når sanda renner ut av tidsglasset.

Summa Summarum

Noe rot er å forvente, men vi er gode i store deler av kampen. Mest gledelig er det at vi spiller langs bakken og skaper sjanser bygd opp fra mange trekk. Vi har noe å gå på defensivt, men alt i alt en lagseier der lag 1 bidrar så absolutt! Takk for det

Også takk til Hammer som merket banen før kamp (Y)