G13: Vårens mål er: Mission Accomplished!

Bærum G13: Haslum G13 7-0 (4-0)

Forutsetningen var et av våre delmål fra klart før vårens siste kamp for sats-laget:

Vi måtte ikke tape mer enn med 11 mål for å klare topp 3 og spille i en (meget) forsterket 1.divisjon til høsten. Så når Thorbergs disipler har lagt grunnlaget i gjennom en god vårsesong, så har vi skapt oss et meget godt utgangspunkt foran dagens oppgjør, som var mot Haslum.

Ingen rom for tvil!

Så om det fantes noen som var nervøse før dagens kamp, så kan jeg varmt anbefale Psykologene – Montgomery for flott behandling (jeg fikk dekket et år – 12 besøk- i etterkant av TV2 pga min deltakelse i Robinson 2015 og utnyttet den gratismuligheten til å forsøke å forstå livets mysterier).

Men i motsetning til min misere, så bød gutta virkelig opp til vals i 3/4 dels takt!

Vi ser oss i grunn aldri tilbake etter avspark, og i alle fall aldri etter at 1-0 kommer tidlig i kampen. Nå fikk vi betalt for godt spill og det gir like mye energi som te gir i England!

Nå er det bare å sette på Verdi – Aida – Grand March – YouTube og nye spillet gutta byr på, sola fra oven og hva annet dere kjære foreldre måtte foretrekke denne svale sommerkvelden

For både utfallet på kamp og delmål av sesong er i mindre tvil enn om det finnes en svær Yeti – Wikipedia i Himalaya, hvor Jimmy Hoffa – Wikipedia ble av, eller om det virkelig finnes sjeldne fugleegg her ute på Kalvøya

Det eneste som ikke kom som bestilt var min Foodora-bestilling av asparges og brokkoli. For våre Gule leverer, til og med uten gebyr!

2-0 etter 10 minutter, 3-0 etter 20 minutter, før 4-0 settes i god tid før det er pause.

Kommende besøkende på Roskilde 2027 mtp underlaget og hvilestilling?

Gutta svarer godt på utfordringen fra coach Thorberg og Myrmo

Før kampen og, men også i pausen så har gutta fått en oppgave. Nå som de er ferdig med skolen, så føler vi som klubb at vi kan gi de lekser her 😉 De skal snakke sammen å låse oppgavene selv. Som Trond Viggo synger om i denne klassikeren:

Tenke Sjæl – YouTube

Om denne kampen skal være noe svar på hvordan gutta gjorde det, så kan de like gjerne ta ex-phil med mange spørsmål så kjipe ting å forstå om Immanuel Kant og hans forståelse på en metafysisk virkelighet. Uff…. flashback til studielån og stryk.

Vi hadde mest av alt i dag!

Tilbake til Kalvøya så flyr fuglene i flokk, noe gutta i grunn gjør og. Dog uten å oppheve graviteten. Eller graviditeten som de kaller det på Paradise Hotell. Visstnok, har jo aldriiiiiii sett en eneste episode.

Vi skårer to raske mål i 2,omgang og med Casper Ruud-sifre 6-0 så er det ikke mye mer å hente her.

En stor tropp der mange får sjansen og samtlige tar vare på den! Mye flott spill og stemningen på sidelinja er bedagelig slik den er for alle Norges lærere som nå får 8-ukers ferie + sikkert 30 planleggingsdager attpåtil.

Sebastian V S fullfører sitt hat-trick på slutten og med står det 7-0. Thats all she wrote, nå venter Elite Cup til helgen!

Vi håper å se dere alle der!