G13: Den som venter på noe godt…

Bærums Verk Hauger G13 – Bærum SK G13 0-2 (0-1)

…den venter ikke forgjeves sies det. I dag stemte det, men først måtte vi på sidelinja innom lege, apotek og love høyere makter å være snille resten av året. For seieren satt langt inne. PS! Espen V N , jeg har lovt Gud at du skal slå planen til naboen resten av sommeren.

Trangt, jevnt og sjansefattig

Gommerud har fått en fin ansiktsløftning og en flott tribune bl.a. bidro til at vi var klare for fotballfest. På motsatt halvdel ventet de helblå fra Hauger, Rykkinn, Helset og sikkert noen andre steder bussen min til Lommedalen kjører forbi mens jeg halvsover på vei hjem (jeg er heldigvis ikke sjåføren)

To ting kunne skape ekstra utfordring for oss i dag:

  • En tøff kamp mot Moss i går
  • Trang bane. Det minnet om gamle Highbury.

Så med visshet om at vi burde ta med oss tre poeng hjem til Sandvika og omegn, så var vi på tribunen spente.

De nervene roet seg ikke når vi så hvordan kampbildet ble i 1.omgang. For det er noenlunde jevnt. Hjemmelaget har sine sjanser, og vi det samme. Fellesnevner er at det er få store sjanser (om noen). Så er det tett i tett da det er mer plass i Gobiørken enn det er her på Gommerud.

BVH sine evt. farligheter er mest lange baller som kunne blitt til noe. De er en mini-Braut unna enn så lenge.

For vår del så har vi flere i angrep når vi bruker ballen, men så er det det med plassmangel foran mål da.

Dog får vi en skåring før pause, og etter 1 minutts tillegg er det klart for pause. Men verken Sputnik, Nora Brockstedt eller Paus dukket opp for pauseunderholdning. Noen av nevnte artister har bedre grunner til det enn andre.

Pauseprat

Ingen negler igjen og attpåtil søndagsstengt apotek! Ai Ai Ai

Jeg er for treg over fra tribune til innbytterbenk til å høre så mye av pausepraten, men jeg ser tidlig i 2.omgang at vi har gjort noen fornuftige grep. Vi spiller bedre. Altså mer til hverandre, med initiativ og god vilje til defensive løp når vi i blant mister ballen på offensiv halvdel.

Så med det kommer sjansene. Dog brenner de som stavkjerker på 90-tallet når «Greven» hadde tilgang til fyrstikker og tennvæske. Tiden er vår venn så lenge vi leder, men med 1-0 så frykter vi en glipp og poengtap. Det vil gjøre alt så mye mer komplisert.

Noe komplisert er også de gangene vi spiller oss ut bakfra. Det skal vise seg at vi ikke blir straffet for det, men fra sidelinja bidrar det til puls ikke merket siden foreldregruppa fullførte Oslo Marathon sist.

25 minutter på klokka og vi treffer tverrligger. Så nære 2-0 og sikker sier. Så nære at alt fortsatt kan ryke. For BVH har flott lagmoral og kjemper på. I hver duell om hver ball.

30 minutter. Nå er vertene mer slitne og klarerer ut av banen når vi angriper. Greit for oss, pga «tikk-tokk»-klokka går.

33 minutter, vi misser på en pasning på midten og BVH kan kontre. Heldigvis så har vi god løpskraft defensivt og vi snapper den opp.

SÅ SKJER DET: BVH skårer … neida, skal bare sjekke om du kjære leser følger med!

Det er mål ja, men et flott GULT ett! 2-0 i det 69 minutt. Så nå er det bare å sette på Verdi – Aida – Grand March – YouTube

Jubel til slutt!

For med 2-0 seier, tre nye poeng og denne tabellen så har vi alt i våre folede hender!

Bærum G13-1 – Tabell – Norges Fotballforbund