G13: Artig helg på Frigg Cup

Endelig var det tid for cup igjen. Rett nok ikke så langt unna, men vi er jo ikke bortskjemte etter 1 1/2 år uten. Så til Frigg og omegn bar det lørdag og søndag.

Vi stilte med en mix av lag 1 og 2.

På lørdag spilte vi tre kamper og Albert (keeper) var på soneuttak så vi måtte rullere på keepere med en utespiller i mål i alle tre kamper. Det ble allikevel en god opplevelse, for med 1-0 mot Frigg, 1-0 mot Kolbotn 2 og 9-0 mot ØHIL, så vant vi gruppa med 11-0 og 9 poeng!

På søndag var det klart for kvartfinale i A-sluttspillet. Motstander var Driv (Enebakk) og nå var Albert tilbake. Vi havner bakpå 1-0 tidlig, før vi snur det med Leart og Lucas som skårer hver sitt, ergo 2-1.og avansement!

Litt senere på dagen møter vi Kolbotn 1. Som en semifinale skal være er det jevnt. Det ender med ett knepent tap 1-0. Begge lag hadde hatt en knallskudd i tverrligger.

Litt deppa er gutta før vi mobiliserer inn mot bronsefinale. Der møtte vi Kolbotn 2. Som i semi, så kunne utfallet her bikket begge veier. I motsetning til i semi, så er det vi som vinner denne når Lucas setter inn ett langskudd litt før slutt.

Alt i alt mye positivt spill, vær og stemning som vi tar med oss videre!

Bærum G13