G12: Lagtoget kjører på i full fart!

Bærum G12- BVH G12 5-2 (husker ikke pauseresultatet).

En siste kamp ventet før ferien var ett faktum. Kampen skulle egentlig vært i forrige uke, men da var det skoleavslutning og alt annet som er stas, plikt og alt i mellom.

Under flotte forhold og mot et ubeseira motstander i BVH så var det duket for et verdig punktum for denne delen av sesongen. Dog ble det ikke noe punktum, for gutta leverte til tomler, applaus og utropstegn!

Årets beste motstand

De blå fra områdene rundt Hauger, Verket og omegn hadde ikke tapt i år kunne mine små ravner forteller meg før kampen. På oppvarming ser man hvorfor. Ballen trilles i takt med beste wienervals fra Strauss og bevegelsene er ikke sett siden storhetsdagene til Rudolf Nureyev .

Til sammenligningen virket vi mer som deltakere i «Danse med stjerner».

Men alt dette var før kampen. Når det kjempes om ball så er vi påskrudde som fantastiske Robin Williams i talk show. Som f.eks her: The Best Interview in The History Of Television Robin Williams – YouTube

Og all energi vi kunne skape trengtes, for det er BVH som er i støtet. De triller og løper som de skulle vært City. Mye fin fotball, men vi holder unna takket være tre ting

  1. God ide av med-coach KG om å spille med 4 bak. Da var vi flere gutter som var nære en defensiv situasjon
  2. Guttas egen jobbing. Det ble lagt ned solid innsats kampen igjennom.
  3. Super-keeper Mathias! En virkelig flott kamp av meget sympatiske gutten, som får til alt han vil med eller uten noter.

Så med dette «kinderegget» så blir det kun en baklengs. 0-1 lever vi med.

MYE BVH i 1.omgang

Fordi vi er slettes ikke så gærne selv fremover. Andreas, Iver, Olander, Timon, Leander, Daniel U og Nils byr opp til fin fotball på vegne av oss! Så vi utligner til 1-1 ikke så lenge etterpå.

36 timer etterpå og en latterlig avgjørelse av Høyesterett (SCOTUS) i USA senere (vel, flere, men spesielt å sette til side presedens i Roe V. Wade) så husker jeg ikke alt like godt.

Jeg menes å huske vi leder 2-1 til pause, men dere får tilgi en frustrert skribent som verken liker sommervarmen eller den konservative sammensetningen i det politiske organet som SCOTUS er.

Derimot liker jeg guttas jobbing, fremgang siden i vinter og samholdet! Så må jeg bare huske å puste…og finne meg noe sukkerfri saft- i skyggen selvsagt.

ÅRSBESTE? Vi avslutter med stil

Dagen før St.Hans og i siste omgang på lenge så er gutta i fyr og flamme! For jeg syntes BVH var bedre i 1.omgang, men i de siste 35 minuttene så er vi gode, bedre…ja årsbeste? La klokere hoder enn meg finne ut av det. Så får vi se om Per Sandberg, Charter-Svein, en viss trim-Kari, og andre tar kontakt.

Det er mye bra individuelle egenskaper som vises frem nå. Sebastian har sin beste kamp i vår Gule trøye, mens Marius ER Super-Mario godt hjulpet av Daniel A og Kristian N som alltid er solide spillere.

Vårt gode forsvar + keeper i aksjon!

Da er alle nevnt, ikke fordi jeg er så frøktelig sosialdemokratisk av meg. Men fordi det er det eneste riktige. Alle har sine ulike egenskaper, men samlet utfyller vi hverandre som Ferrero-Rocher sjokoladen.

3-1 kommer når Andreas spiller sammen med Daniel U i en fin kombinasjon, og der sistnevnte avslutter med luke på keeperen. Et av vår flotteste samspillmål!

Så vil Olander rekke noen mål før den svenske skjærgården venter. Vår egen Messi gjør som argentineren i sine glansdager: Drible, forserer og avslutter med noen nettsus. 4-1 og 5-2.

BVH skal ha ros for å forsøke og de skårer vel to på tampen, så det bor mye bra i de helblå. De er alt bedre enn united!

Ender med seier 5-3, nesten som i tennis. Så sett bort fra første kamp, har vi ikke tapt i år i 2.divisjon.

Gutta avsluttet med alle mulige flotte flagg til topps!

Summa Summarum

BVH er bedre med ball, mens vi er best uten. Så innsats slår taktikk og ferdighet i 1.omgang. For etter 35 min spilte, så leder vi 2-1. Mest takket være forsvar + det som må være en av kretsens beste 2010-keepere.

Så gleder jeg meg ennå mer over 2.omgang, for om innsats + sol varmet i 1.omgang, så er det spillet vårt som varmer som den varmeste sol i 2.omgang. Gode pasninger, oppofrende forsvarsspill og herlige avslutninger fra flere gjør at vi er eneste lag i år som har slått dette gode BVH-laget.

Da er kampen oppsummert, gutta kan ta ferie med viten om at vi er på vei til fotballens skjærgård….og at jeg får «blogge» om hvor skummel retning det rettspolitiske USA alt har tatt ett annet sted.