G12: 20-20-20 i tellende stilkarakter!

Jutul G12- Bærum G12 5-8 (3-3)

Vår andre kamp på nivå 2 var dagens «påskenøtt». Dog hadde snøen i både hoppbakken smelta bort, og Kiwi har dessverre ikke tilbud på slike gode påskeegg i 4-pk lengre. Så om vi skulle ha noe moro i dag, så måtte vi stå for det selv!

Hvor langt skulle vi «hoppe» i dag?

Rain before sunshine

De grønnkledde boende i Skui og omegn tok oss hyggelig imot med halvtimen til kamp. Vi gjør «basecamp» ved ene hjørnet og jeg holder en kort «preken». Dog uten henvisning til verken Matteusevangeliet og Johannes åpenbaring, som begge prediker dommedag.

Jeg holdt det mer muntert og mante til spilleglede fylt med innsats. For i forrige kamp på nivå 2 så fikk vi mer juling enn Tina Turner under sitt ekteskap med Ike. Som nevnte herlige dame så viste vi «soul» og vi kom oss ut av et vanskelig utgangspunkt.

For vertene tar ledelsen med både en og to mot våres smultring før de 10 første minuttene har passert. For egen del så sjekker jeg bortom kioskluka for å se om de har noe på resept. For PTSD fra nevnte Holmen-kamp begynner å kicke inn.

SÅ— gutta er som 12 stk Snåsamenn som helbreder både hodepine og PTSD. Fra 11 minutter ut i kampen så bestemmer de seg fra å stråle med sola! «Aaaahh»…sommer er så deilig«.

Vårt første mål er ved Olander som bruker fart, kløkt og fot i et kinderegg av harmoni! 1-2 og vi er med, selv om Jutul til nå har vært best.

Fra nå av derimot er vi Gule bedre og bedre- minutt for minutt. – NRK kan dere sende et kameracrew hit til Skuisletta?

2-2 og 3-2 til oss kommer på bestilling, og selv om Jutul utligner til 3-3 like før pausen, så er jeg mektig imponert at ingen går sure, lei eller kjefter til tross for vanskelig start.

Mitt mobilkamera er nok fra Sovjet med sine to megapiksler

Pausepreik:

«Pastor» Egil Svartdahl hadde et påskeprogram for noen år siden som het «påskepreik«. Som det fremgår av forrige setning har jeg lite til overs for frimenigheter og alskens kvakksalveri, men i samme åndedrag holder jeg en liten preken selv som inneholder mest ros, men med noen korrigeringer.

For det er ikke noe tre som har vokst inn i himmelriket- ennå. Jeg tror nok ikke det er noen slange her i området, men orm er det nok i skogkanten.

Vår beste prestasjon- vi lander til 20-20 og 20 i stil

I bakgrunnen ruver Skuibakken, som Bjørn Wirkola en gang i tiden hadde bakkerekord på 107,5 meter (1968). I dag vil jeg påstå at vi fløy enda lengre ned i unnarennet (OK, Andreas H K kanskje løp opp trappene i stedet) og landet med perfekt nedslag.

For 2.omgang er årsbeste! Alle jobber frem og tilbake, vi spiller mer slik planen før kampen var, og ikke minst:

Vi ser hvor viktig det er med gode keeper+ forsvarere. Jeg tror/frykter nok at Mathias, Marius, Max, Daniel og Danial som bidro i bakerste ledd kan få sommerjobb som mur mot Mexico (hvis president Trump dessverre skulle bli gjenvalgt i 24). For det kommer få mål, mexicanere eller pollen forbi vårt forsvar+keeper i 2.omgang!

Offensivt presser vi høyere opp på banen, og det blir mange som skårer i dag. Vel så viktig er prestasjonen i forkant av målet. Her imponerer Timon, Eskil og Iver med sterk jobbing!

Så har vi hurtigtogene Andreas, Olander og Malcolm, som fikk meg til å savne fantastiske Japan med sine likheter som hurtigtoget Shinkansen – Wikipedia .

På topp så har Nils en superkamp og skårer vel 3 mål – til glede for sin store fanklubb på sidelinja som strak seg fra Wirkola-generasjonen og til poden selv på 12 år, med alt i mellom.

Vi skårer først og sist i 2.omgang pluss en haug med mål midt i. Så vi har kontroll på seier og vinner 8-5 mot et godt Jutul-lag som var hyggelig å møte!

Som oppvokst Hedmarking må jeg poste «Hvor er ULVEN-bilde» – ps! Jeg er uønska på hjemlige trakter da jeg er FOR ulv- og EU 😛

Summa Summarum

I går fikk vi fortjent tap mot Dikemark, og dagen før var enda verre når (amerikanske) Høyesterett tydeligvis vil innskrenke rettigheter for kvinner hva abort angår.

Nå er jeg sær og for opptatt av USA, men her på SKUI fikk jeg virkelig en større opptur enn unnarennet som så fint danner bakgrunn for Jutuls flotte anlegg!

Mest gledelig er lagmoralen og humøret til gutta. Sist så mange av gutta var glade var vel om de fikk (tak i) Playstation 5 til jul!

I dag ga hele laget meg og dere på sidelinja en tidlig presang!

PS! Tusen takk til alle som kommer og ser på og støtter så fint opp om laget. Det betyr en del for meg, og mye for gutta!