G06-2: Innsats, tæl og lagmoral oppskrift for seier!

Asker Skiklubb 2- Bærum SK 2 2-4 (1-1)

Med irsk sommervær, landskamp på tv og sikkert noen med ugjorte lekser, så var det allikevel dekket for kamp på Risenga mot skiguttene fra Asker.

En innbytter var fasit, så alle som trosset «sola» fikk rikelig med spilletid. Jeg var ukjent med formasjon og posisjon, men gutta ordnet det fint selv. I grunn følte jeg meg som en fisk på land, eller en gymlærer som vikarierte i mattetimen. Attpåtil dagen da de skulle lære starte med å lære algebra.

Apropos algebra, så spilte gutta avansert og fin pasningsfotball de første 10-12 minuttene. Det gikk langs bakken, ut på kant og det endte i noen fine halvsjanser. Hva som skulle komme først av mål eller sol, ja det var vi usikre på.

Regnet, så dårlig sikt. Ryktet vil ha det til vi fant Amelia Earheart, skia til Nansen og løsning på Brexit i all uklarheten

Kampen skifter litt karakter når Jesper G i målet får gult kort for hands (skal vel være rødt egentlig). Attpåtil så mener dommer han skal sone (keeper er fritatt fra soning i 5 minutter). Så etter noen minutter der en søkkvåt drakt og bløte hansker skiftes på Niko R, så skifter også kampen karakter.

Asker tar over, og det er ikke ufortjent når de skårer på corner halvveis ut i 1.omgang. Da er det godt å se gutta ikke blir sure som vinden. De fortsetter og på slutten av omgangen får vi betalt for god innstilling. Da er det Mads S A som bruker farta si, og ordner 1-1 rett før vi skal under paraplyene!

Gutta lytter!

Mye positivt å ta med fra 1.omgang, men en ting formanet jeg om i pausen. Høyere press og at vi skal jobbe-jobbe-jobbe som innsatte i private amerikanske fengsler. Forskjellen mellom oss og de er at vi får nok bedre betalt…

…i form av mål i alle fall! Det går knapt ett minutt før vi tar ledelsen 2-1. Gutta maler på med høyt press, «vipps» så stjeler vi nok en ball høyt oppe på banen og «bang» så står det 3-1 til oss Gule!

Asker blir litt satt ut, gutta stråler som det skulle vært juni måned og nå er vi det beste laget.

(Kamp)-bildet ble klarere etter hvert!

Samtidig har vi stort sett god defensiv kontroll omgangen ut. Vi rekker et mål til, og da vil nok alle hjem for å se Norge ikke vinne mot Romania. Asker skårer et på tampen og dommeren indikerer overtid.

Heldigvis så hjelper de strenge kommunale direktivene om lys sent på kvelden oss! For når idrettslys skal av, så SKAL de av. Pensjonistene i nabolaget må jo sove slikt at de rekker å stå opp igjen kl 0430, spise kamferdrops og høre på distriktsnyhetene om hvor farlig ulven er!

Noah L er fornøyd med kampen (Y)

Så da ender kampen med en 4-2 seier! Fullt fortjent, takket være innsats, tæl og lagmoral!

Flott levert og banens spiller ble en melkerull rikere: Patrick Kelleher (ikke fordi jeg fikk haik helt hjem til Lommedalen)!