G06: Vinnere av Adidas Cup og serie 1.div- en skribents tanker:

G06-årgangen vår har lagt ned en kjempeuke i form av resultater! Det kommer ikke av en enkelt ukes innsats eller prestasjoner. Her kommer historien om 06 så langt, sett med utenforstående (men Bærumsupporters) sine øyne!

Først og fremst så er dette en årgang som har holdt seg samlet allerede i flere år. Alle er godt kjente og alle er venner med alle. Et slikt sosialt lim er jeg sikker på er noe av forklaringen på hvorfor de er så sammensveisa med og uten ball!

For det er aldri noe tull med disse gutta. Enkle, så vel som mindre lystbetonte, beskjeder og instrukser tas imot med «klart det!». De vil bli trent, og legger ned beundringsverdig innsats hver bidige trening! Samtlige spillere har tatt steg i år. Et godt eksempel er på keepersiden der de lenge har hatt skade på Jesper G, men Niko R har virkelig vokst seg inn i rollen!

Utenfor banen er de eksemplariske representanter for Bærum SK! Om noe, så er de nesten for snille! De er bevisste på sine omgivelser, være seg medmennesker eller når det gjelder å holde orden! Får de mat på klubbhuset så takkes og ryddes det. Spør vi i klubben om de kan dømme ekstra på Kalvøya Cup, så finnes ikke ordet nei i deres vokabular!

Et godt eksempel er når flere av de spilte for 03 Bredde i fjor. På sin første 11er-kamp, og jeg husker ikke hvor mye vi tapte engang. Bare at vi fikk juling. På resultattavla som lag, og 06-erne også litt fysisk. Til tross for det, null sure minner og en rørende holdning om å bidra for klubben!

Løfter pokalen som vinnere av Adidas Cup 2019!

Samtidig vil jeg rette oppmerksomheten mot 06-2! Også gutter som er godt kjent med hverandre og med 1-laget. Noen har tatt skrittet opp fast, mens noen trener delvis med de. Et flott samarbeid.

06-2 spiller i 2 div, og er i skrivende stund godt fordelt med seiere og tap. De er en gjeng humørspredere (Noah spesialt), samtidig er det flere det er verdt å følge med i tiden fremover!

Derfor er det så innmari moro å være på sidelinja (eller i speakerboksen) når gutta spiller! De fortjener all medgang, fordi de skaper den selv. I godt samarbeid med et fantastisk trenerteam bestående av Knut N, Thomas Ø, Ernst T, Staale M, Andre H og Jens L!

De legger ned mye mer innsats enn man kan forvente, og når det er ispedd god kompetanse på en rekke områder, så er vi i klubben heldige som har de som apparat rundt gutta!

Gratulerer med en flott sesong på og utenfor banen Bærum SK G06!