G06 Elite: SERIEMESTERE!

Bærum G06.1- Vålerenga G06.2 1-0 (1-0)

Samtlige tilstede var klare over forutsetningene som gjaldt:

At man trengte jakke for å holde varmen, men hva kampen angikk:

At vi seriemestere for andre året på rad hvis vi fikk poeng med oss!

Antagelig var gutta litt for bevisste på det, for i innledningen av kampen så spiller vi med høye skuldre.

Ready- Bærum- Vålerenga

Mot Ready forrige helg var vi ikke klare, i dag var det bedring, men jeg føler det er riktig å si at vi er bedre enn sist mot Ready, men Vålerenga er hakket foran oss igjen (de første 15).

De har en klar identitet med sitt spill og er vanskelig å skape sjanser på. Når de får ha såpass mye ballinnehav i starten, ja det er oppgaven vår vanskelig!

Når kampuret i solsteika viser 15 spilte (for de som klarer å se i solskinnet), så tar vi gradvis mer og mer over. Vi har en corner og en overgang som KUNNE blitt noe.

Fra min plass i «tårnet» så er det tydelig at det er på kantene det burde skje. Dette ser også mannskapet langs bakken, og vi skaper sjanser når vi utnytter plassen på siden. Det er også slik vi tar ledelsen!

Gledelig fordi vi har terpet og trent på akkurat dette! En fin corsser, løpet «times» og mottaket er som Wienervals i 2/3 takt! Alene med keeper så gjør Adam ingen feil og jubel for 1-0 etter 23 min!

Nerver slipper nok taket, men ett godt organisert «Enga» gjør det ikke lett for oss. Generelt er det som i Sovjet, det skapes lite til tross for store planer!

Noen minutter før slutt så kommer Adam igjennom på sin kant igjen. Denne gang legger han (helt riktig) ballen over og derfra burde det blitt mål. Spiller på motsatt side avslutter over…en ordentlig rykksekk der altså.

Med det så står det 1-0 til pause. Basert på antall sjanser så er det ok.

Fra min «agent» på Kåffa så får jeg melding om at de kun leder 2-0, altså langt bak målforskjellskjema!

Tett og kompakt!

Ny omgang- mye av det samme

Vi er rett nok bedre i starten av denne omgangen. På jakt etter mål nr 2 som virkelig vil skaffe oss pusterom!

Beatles sang «All you need is love«, alt vi trengte var det ekstra mål! Vel trengte vel strengt tatt ikke, men det ville gjort sitt til at pilleglasset ble stående urørt.
Halvsjanser skapes innledningsvis. På dødball og kontring. Gjengs melodi er at vi ikke setter de.

Kampen åpner seg mer midtveis i 2.omgang. Med det så har vi sjansene til punktere, men vi har ingen finsnekker som fullfører grovarbeidet!

Med 15 igjen så er Enga farlig frempå, så kampen er på ingen måte avgjort. De har noen avslutninger, men få treffer på mål . De som gjør redder Niko trygt!

På Kåffa er det 4-0 nå. Skulle de hatt mulighet så måtte de vinne med 1-tallet foran 4-tallet. Altså 14. Så nå er det kun ett spørsmål om hvordan vi vinner serien. Med poeng eller «kun» målforskjell»

Kaptein Felix jobber iherdig!

Vi burde, kunne, skulle etc skårt flere mål selv. For vi er som veps på syltetøy, eller svenskehandlere når området blir gule/grønne. RETT PÅ SAK!

Som alt nevnt, det er sluttproduktet som mangler. Heldigvis fungerer klokka bedre enn vårt angrepsspill og med det tikker tiden mot seriegull!

Jeg blar igjennom playlista mi, men finner ikke «We are the Champions». Så jeg skal ikke skryte på meg at jeg er hardbarka Queen-fan!

Tilbake til kamp, så er det nå små minutter igjen. Vi kan nærmest telle det i sekunder. Man ser det går, mest fordi vi er gode defensivt. Dommeren vil nok hjem til Everton-Liverpool, for det blir mindre tilleggstid enn hva mine måltider har av kalorier!

Ergo:

Seriemestere for andre året på rad! Det vitner om stabilitet i arbeidet og prestasjoner. Så vet vi fra i fjor at når vi skal spille kretsmesterskap så er det kremen av motstand, og alt må opp noen hakk. Det starter på mandag når vi trener i kulde og regn!

Til da: Gratulerer til alle med seriegull! Det er et godt fundament å bygge videre på!

Ros til Budstikka som kommer med en sak og!

Ros også til et solid antall 2.lags spillere som kom og heia oss frem!