G06 Elite: Glimrende fotball under glimrende forhold!

Bærum G06 Elite- Nordstrand G06 Elite 5-0 (2-0)

Denne dagen var som skapt for fotball. I våre vakre Gule drakter så strålte vi fra første spark. Dette var 241 hakk opp fra Bækkelags-kampen. Fra min vinkel på tribunen vil jeg påstå dette er det beste 06-gjengen har vist i år!

Fra første spark!

Det eneste som ikke satt innledningsvis var avslutningen. Vi skaper sjanser a mas, og defensivt har vi stålkontroll. Så selv om det sto 0-0 til midtveis i omgangen, så var det ingen grunn til bekymring. Her måtte målene bare komme.

Rett nok, etter halvspilt så tar kaptein sjøl ansvar. Felix B M kriger et innlegg i mål, og selv om ikke skåringen er topp 1000 i kategorien vakreste mål, så teller den like mye. Om ikke estetisk, så er slike krigermål noe som viser vilje og tæl! En kaptein verdig!

1-0 ved Felix B M


Om det var ujevnt de første 20 minuttene, så er det City mot United nå! Vi triller bra, bevegelsene langs kant er godt timet og avslutningene er vassere. Det betyr ikke at det rant inn mål, men vi skaper så mange så i alle fall en til kommer før fersk kaffe serveres til pause (til tilskuere, spillerne er nok ikke gamle nok for det).

2-0 oppstår også via en kar og en kar alene. Alvin L T er velkjent for sin fot. I dag var den laddet med ferskt krutt, og noe jeg velger å tro er et innlegg ender i mål. Rett og slett fordi det er så hardt og høyt, så ender den i mål.
Så da var det tid for kaffe da.

Vi eide midtbanen!

Propaganda!

Om de første 35 minuttene var gode, hva skal man da kalle de siste 35? Strålende? Magiske? Årsbeste?

Nå byr gutta på underholdning til en slik verdi at vi alle burde vippse 100 kr til klubben for inngang til dette showet! Folk som kjenner meg vet at jeg ikke liker å stå opp om morran. For meg er det før kl 12. I dag var det vel verdt det! For makan!

Vi styrer spillet, skaper sjanser som det skulle vært en håndballkamp og bakover er vi helt sjef! Niko i mål fikk ikke grønske på draktsettet.

Fem minutter ut i 2.omgang så avgjør vi kampen ved Adi B, før Adam A P øker til 4-0. Det som presteres ut på der nå er så moro å se.
Midtbanen har kontroll, spiller videre, løpene sitter og skuddene avfyres. Vi angriper på ulikt vis, og viser repertoar i vårt spill! Defensivt så er det ikke så mye å lure på, for våre bakre firer er pottetett!


Jeg kunne fortsatt i det lange og bredde hvis jeg skulle beskrive hvert enkelt angrep. Det har alt kommet frem at vi var en gjeng magikere i dag! Attpåtil så tidlig på morran og!


Det ender med 5 mot 0 når Sebastian B setter punktum omtrent på siste spark på ballen. Vi forsterker vår stilling på tabelltopp og viser vi stadig tar skritt- enkeltspillere ja, men helt klart som lag!

Tarik fornøyd med kampen!

–Takk til samtlige spillere for helt konge underholdning!–