G06-2: Moro at fotball betyr noe igjen!

Etter måneder med disiplin, pasninger, løpetester og delvis lukket samfunn, så var det endelig dags igjen! Og for en måte å starte lag 2 kamper på:

Lokaloppgjør mot våre venner syv svømmetak unna vår egen bane «Kadda». Nå ble vennskap satt «på kjøl» for 70 minutter. Det skulle kjempes om skryterettigheter på skolen og blant jenter (for øvrig flere av de på tribunen med ulik allianse).

Gutta møter opp presist og klare for kamp. Andre går igjennom lag, kaptein Noah tar oppvarmingen, mens jeg maner til innsats sekunder før avspark.

Bærum G06

Så er vi i gang!

Høvik starter klart best. Det er hjemmelaget som triller ball, i takt med go`ord fra jentene bak vår benk. At de også tar ledelsen er ikke noe å si på, da vi ligger på etterskudd. Kanskje Norges-ferien tok knekken på noen? Det er hardt å stå i kø for å ta en «kul» selfie på Preikestolen!

Vi roterer litt på laget og vipps så er trylleformelen funnet! Samspillet sitter ok, godt nok til at vi kan sette opp kantene til å bidra med farlige angrep.

På noen minutter så skårer vi både en og to. Så nå er alt fryd og gammen for omtrent halvparten av den hyggelig godt besøkte tribunen på Høvik!

2-1 står seg til pause i en ok omgang. Ok fordi dårlig ble til godkjent tatt i betraktning ferie og lenge siden kamp!

De fleste hører etter

Bedring – minutt for minutt

Rett nok var ikke NRK der og filmet oss, men vi som er trenere følte kampen ble bedre, nettopp minutt for minutt.

Det er en fryd for øye å se hvor rolig Tarik er. Det fordi han orienterer seg på forhånd og tar gode spillervalg 9 av 10 ganger. Alvin viser seg på backen, men Casper, Nils Jørgen, Marius, Noah, Aksel m.fl søker ledige rom.

Så vi skaper nok til å fjerne spenninga, men selve avslutninga står ikke helt i stil.

Vi skårer 3-1, men tapre Høvik gutter står på og reduserer med 5 minutter igjen. Det heies og «snappes» på tribunen, begge trenerbenker instruerer, mens spillerne jobber iherdig. I sluttminuttene står Nils Jørgen virkelig frem, og viser at selv om man er født i 07, så er det ingen hindring! Han vinner som oftest ball, da blir det vanskelig for Høvik å skåre.

Det ender 3-2 denne vakre Gule søndagskvelden, og hadde det vært søndagsåpen butikk på Høvik, så skulle jeg nesten jogget dit for å kjøpe is.

Alt i alt en ok kamp, der vi får svar og samtidig verdifull kamptrening mot et godt Høvik!