G06-2: Kampen tok aldri fyr

Bærum G06.2- Lommedalen G06.2 7-0 (4-0)

Samtlige hadde nok sett på tabellen før kampen og med konkludert at dette skulle bli Citys lek mot United. Vi hadde også en «insider» i Marius T, som bor i området til motstander og går i klasse med de på «Mølla».

Så regnestykket var i hodet på guttene utført med to streker under før vi i det hele tatt hadde tatt avspark. Andre og Knut T understrekte at vi må gjøre jobben først, noe gutta kjøper bare sånn halvveis om vi skal måle ut i fra kvaliteten på spillet.

La oss gå over til kampen. Vi tar kommandoen og det er vår egen import fra Lommedalen, Marius T, som viser seg frem. På egen hånd fra kant, så forserer han forbi en og to. Så knall i mål, klokka viser kun 2 minutter spilt.

Marius T fant målet mot sine venner fra Lommedalen

Så fester vi grepet, men med 11 lommedølinger i egen boks så finner vi ikke helt ut av spillet i siste 1/3. Vi har mest ball og når vi taper den/Lommedalen klarerer, så får vi den kjapt tilbake. Så vi skaper sjanser, men som oftest i år så er ikke 1.omgang helt vår venn.

I sluttminuttene av 1.omgang så punkterer vi kampen med tre kjappe mål- Marius T, Johannes T, og en ukjent. Så nå ble teori i praksis, men vi i trenerteamet syntes ikke pasningene går fort nok mellom våre egne. Videre så er det så som så med treffsikkerhet- være seg pasningene eller på mål.

Opp og frem i angrep!

Bedring, men folk vil nok hjem

2.omgang er noe motsatt av de første 35 minuttene. Vi bedrer spillet, men målene uteblir- en stund. Så kjenner folk at det blir høst og nå er det ingen på tribunen uten jakken kneppet igjen, eller som lar seg varme for mye av det som skjer. Høsten er her.

Vi bytter en del nå, slik at det blir nok spilletid på alle. Være seg om de er på vei tilbake fra skade, er friske eller burde vært hjemme for å gjøre lekser.

Med kvarter igjen så kommer det flere mål. Tappert kjempende lommedølinger må til slutt resignere, og da kan vi må kalde fingre taste inn på fiks.fotball.no at Johannes setter sin andre, før Aksel T setter sin første kun minuttet etterpå. Vi er oppe i 6-0 totalt, som til slutt ender med 7-0 på tavla når Sigvart G hamrer inn kampens siste mål!

Så var det på tide å komme seg inn i varme biler, peis og en runde med FIFA før sengetid. Alt i alt en helt okay septemberkveld på «solstudioet» Sandvika Stadion.

Summa summarum

Så vinner vi. Det hadde vi gjort i 10 av 10 kamper. Men spillet bak er ikke alltid slik vi med rette kan forvente. Noe dårlig % på trufne pasninger, samt litt mye ego i 1.omgang.

Det bedre i de siste 35 minuttene, så vi kommer helt ok ut av det.

Defensivt så har vi i det store og hele kontroll. Med Patrick K, Phillip LN, Christian HE og Alex J. Så sto Niko i mål, men for han ble det lite å gjøre, så han frøs nok som en dårlig kledd danske på tur i norske fjell i påsken!

For meg ble kampens høydepunkt at 06-gjengen er så bra sammensveisa! Ene rekke spillere fra lag 1 kom og heia, når de egentlig kunne sittet i hver sin kjellerstue og spilt FIFA! Moro! Samtidig takk til foreldre som alltid bidrar med sitt positive nærvær.

Marius T fornøyd etter kampen!