G05 Evje Tigers: Mye godt spill mot Fossum

Bærum G05 Evje Tigers- Fossum G05 (og sikkert noe kult noe som jeg ikke vet om til etternavn).

Endelig hadde jeg tid til gjengen fra Evje igjen. Nå var alle, minus en, presise og gutta visste at bagene skulle på rekke. Så ting begynner å sitte. Dette skulle vise seg å være et tegn for hva vi avtalte før kampen, og hva som ble etterfulgt av gutta underveis.

For ja, vi tapte 2-4, men bak resultatet så ligger det mye positivt. Vi starter kampen veldig bra, noen vil si best. Pasningene sitter og gutta avslutter. Det som manglet var den gode siste touchen når vi skjøt. For Fossum hadde en veldig god keeper i dag.

Klart for kamp!

De mørkeblå er «in» om dagen, være seg i politikken eller i draktfarge. Fossum tar ledelsen 1-0 etter noe ping-pong i vårt felt. Ikke ufortjent, men det kunne like gjerne vært oss.

Trøsten får være at vi skårer like etterpå, så en midlertidig balanse er opprettet. Den står seg til pause.

Dessverre må «tiger-Magnus» i mål kaste inn håndkle, …eller var det hanskene? For det er høst, og det betyr sykdom. Almin er sporty og stiller opp når behov er der. Takk til deg for god holdning å sette laget først!

Han gjør en solid figur, men er mer sweeper enn keeper. Så på skudd så utnytter Fossum denne situasjonen. Så raskere enn hva Teresa May får skrevet ut nyvalg, så smeller det inn 1-2, 1-3 og 1-4.

4 mot 1 er feigt, eller?

Gledelig da er å se at gutta spiller med like stor iver, og det får vi belønnet når dagens vakreste angrep ender med 2-4 rett før slutt!

Så ja, et tap. Men vi spilte like fin fotball som gutta fra lengre opp i Bærum. Forskjellen lå i at de hadde en keeper som Stabæk G05 sikkert snart snapper opp.

Innbytter»benken»

Nå venter Haslum borte i neste kamp, mandag 25 september kl 1910.

Takk til Fossum og våre egne foreldre som fans!