G05 Evje: Nesten som et eventyr

Bærum G05 Evje- Lommedalen G05   2-3  (0-3)

Dette er første gang gjengen nevnes på våre nettsider, men slettes ikke den siste. Det kommer til å komme flere referat fra denne guttegjengen som holder til rundt Evje Skole. Mens vi nevner skole, så var dette første seriekamp på veldig lenge. For serien følger (naturlig nok) skolekalenderen.

Tom og Massimo er mer eller mindre hyret inn som trenere og skal vise at gamle sirkushester fortsatt kan ett og annet triks. I dag gjaldt det å pusse av støv og rust, og brette opp ermene i kampen på Kadda mot Lommedalen.

Klare for høstens første kamp! (Ballen i målet var ikke fra vår kamp 😉

I innledningen så virket det som om gutta hadde droppet ferie for treningsleir. For det var mye bra lagspill de første 10 minuttene. Pasningene og bevegelsene satt som skudd. Det eneste som ikke satt var selve skuddet. For om vi spilte bra, så valgte vi sjelden å avslutte på mål.

Gradvis kommer Lommedalen inn i kampen og de skårer på ja…. Dere gjettet det: kampens første skudd på mål!  0-1.

De hvitkledde gjestene rekker to mål til før det er pause. En på dødball, og en mens skribenten var på vei til toalettet rett før pause. Så det siste målet får jeg ikke beskrevet. Vel, kan gjøre som i kirka: Dikte opp en historie uten vitenskapelig teori/bevis.

Uansett….0-3 i pause. Tom og jeg har tre ting vi vil rette på i dag

  1. Avslutt på mål. Gjerne med skudd
  2. Vi må forsøke å blokkere skudd
  3. Litt tøffere i duellene

Gutta lyttet kampen igjennom!

Når vi starter 2.omgang og kampen ut så er det gledelig å se at gutta har lyttet! For de forbedrer seg markant, enten man måler det i vitenskap eller på magefølelse. Faktisk så går 2 av de 3 første skuddene i mål!

Flere skudd i 2.omgang

Nå er det spennende og mye tid igjen på klokka. Det jobbes iherdig og vi kunne skårt flere.

Så det er som overskriften sier:  «nesten som et eventyr». For det ble bare nesten, men bak resultatet så er vi fornøyde rett og slett fordi alle på laget viste i 2.omgang at dette er en gjeng som lytter og vil lære.

Så da er ballen i vårt hjørne. Nå må vi trave inn i marsesjen for å vise triks og gamle kunster!

Dagens gjeng! GO EVJE TIGERS!!!

Takk til en stor og positiv foreldregjeng som supportere, takk til Lommedalen for en fair kamp!