G05 Bredde: Opp, ned, opp og så ned igjen

Bærum G05 Bredde- Holmen G05 Bredde  5-7 (2-5)

Regn er stikkordet i dag. Det regnet både fra himmelen og i målprotokollen. Tilskuerne kunne løst billett til Tusenfryd på den skumleste rollercoaster, for dette var virkelig opp og ned.

Klart for kamp mellom Bærum og Holmen bredde

Vi starter kampen bra, men det er bortelaget fra fire busstopp bortenfor som tar ledelsen. Heldigvis er gutta en fin gjeng som tåler både regn og en trøkk. Vi slår tilbake, og både utligner, for så å ta ledelsen 2-1.

Så er det Holmen sin tur å utligne, og etter det så vipper kampen frem og tilbake som en dumphuske. Helt til vi tar pause….fem minutter for tidlig.

De siste 5 minuttene så legger vi oss ned i kollektiv vinterdvale, og 2-2 blir til 2-5 på noen minutter.

 

                                     Slik skal vi snakke og løse problemer som oppstår

 

SÅ ble det pause på ordentlig. Vi spiller nære garderobene og søker tilflukt der. Vi får ikke besøk av tre vise menn, men derimot har vi foreldre som bidrar med god bærehjelp. Inne vanker det saft og frukt. Pluss ord til oppmuntring og veiledning. For det er ikke noe kjeft som deles ut, det har jeg lite tro på (men vent til dere blir 18 år, da kommer «hårføneren» 😉

Vi var ofte i angrep etter hvert

Vi snakker om to ting som vi må jobbe mer med: 1) Skyte oftere 2) Tøffere i forsvar.

Det er kun frukt jeg gir gutta, men man skulle tro de hadde raidet en norsk smørebuss som kjøres av legen til Therese Johaug.

For det er fullt trøkk og ny pågangsmot!  Vi får også betalt. 2-5 blir til 3-5. Vi får litt håp. Gutta kjører på og skårer på nytt. 4-5. Nå er håpet spredd seg til «by og land, hand i hand» (premie til den som tar referansen her).

Så blir det full fyr i teltet!  5-5 og vi dominerer spillet. Det er pasninger, løp og avslutninger som sitter som russisk valgfusk.

Vi har store muligheter for å ta ledelsen og. For hva sier dere om to i stolpen og en på innsiden av tverrliggeren og strek?

Dessverre er verken fotball, eller livet generelt, et regnstykke som har logiske slutninger. For på sin andre sjanse i 2.omgang så skårer Holmen og tar ledelsen igjen. 5-6 med 10 minutter igjen.

Vi forsøker, men med kun en innbytter i dag så merker vi at norsk smørebuss er erstatte med støtteapperatet til han ene fra Venezuela som bruker godt over 5 timer på femmila. Så fra god glid, så blir det stakato.

Det ender med 5-7 tap. Men bak resultatet så skal vi være fornøyde med hele kampen, minus de siste 5 minuttene av 1.omgang.

Videre skal vi bygge videre på måten vi snakka i pausen og hvordan dere tar med dere praten ut og spiller til festfotball langt ut i 2.omgang.

Jeg er stolt av prestasjonene og innstillingen deres!