G04: Seieren var aldri truet!

Bærum G04- Holmen G04-2 6-0 (2-0)

Avspark er knapt tatt før vi fester grepet om kampen. Vi skaper bra nok press og får holde ball på ball inne i Holmens 16 meter. På forsøk tre så skårer «Arvesen super jr» etter assist av Martin. Det står 3 min og lyser herlige 1-0 på tavla! Flott start.

Det er godt å ha Arve jr jr tilbake!

Så som så


Det er forskjell på lagene kampene igjennom, spesielt fordi vi får det første målet så tidlig. Dog så er vi ikke så skarpe i avslutningene. Det minnet om A-laget to timer tidligere (for de av oss som utsatte seg for det).

En slags oppreisning får vi i det 17 minutt når Martin tar på seg rollen som Tom Brady og trer en klassepasning imellom to stk Holmenspillere. Suleiman kommer på et perfekt løp og det ender med Touchdown til Bærum! En strålende pasning, et godt timet løp og en vakker avslutning fører til 2-0.

Patriots eller Bærum G04…velg selv!

Kun minuttet etterpå spiller vi opp fint langs kant, løpet sitter, men dessverre ikke avslutningen i samme gate.

https://tv.nrk.no/direkte/nrk3/


Kampen faller noe i underholdningsverdi, men er fortsatt bedre enn hva enn som går på NRK 2 og 3. Hva det sier mest om skal ikke skribenten mer enn subtilt hinte til.

Det var «all she wrote» om 1.omgang. 2-0 og fortjent ledelse, men med forbedringspotensiale.

Vi var det førende laget

Lang omgang, ketsjup og fun fact om den amerikanske borgerkrigen!

I mangel på kiosk så måtte spillet varme mer enn kaffekoppen. Vi starter med å gå rett i angrep. Kun en «Mexico-mur» av Holmenspillere hindrer en tidlig tredje skåring.

Så kommer det en kort periode der Holmen får ha ball, uten at Nico i vårt mål trenger å vaske keeperdrakta av den grunn! ,

Ex-Høvik gutt Bendik J gjør et godt forarbeid etter 50 spilte minutter, men det er ingen som får avsluttet hans gode tilretteleggelse foran mål.

Så er det mulig gutta fryser litt. For i en 5-minutters periode så setter vi inn et ekstra gir og får betalt i form av tre mål. Først «Arvesen super jr» som skaper alt på egen hånd med å vinne ball høyt og setter den sikkert fra kort hold

Mål-skåring-Goal og Tor!


Kun to minutter etterpå med Erik Andreas E, som får en herlig assist fra Suleman. Nå renner det inn, for like etterpå skårer vi 5-0 med Reyan på kanten og inn, etter at Skhar spiller han igjennom. Nå kom ketsjupen, men jeg har spist opp pommes firtes i speakerbua. Så ja… ketsjupen kom ikke i tide sett med mine øyne.

For kampen derimot betød det TKO og en lang periode der det skjedde lite.
De rundt 30 på tribunen og den ene bikkja ville nok hjem til Nrk 3 og godtepose. For nå er det kjøligere og kjedeligere utpå der.

Tett i tett!


Etter 60 minutter så ble det med denne kampen som i den amerikanske borgerkrigen. Det var avgjort lenge før det ble offisielt slutt. Vi hadde spilt i 60 minutter, mens Nordstatene hadde vel i praksis vunnet borgerkrigen etter slaget i Gettysburg to år før borgerkrigen offisielt endte!

Dagens fun fact: Den amerikanske borgerkrigen startet i hagen til Wilmer McLean, og endte på hans terrasse fire år senere! Og det i to ulike hus da godeste Wilmer flyktet til det han trodde var et trygt sted i et helt nytt hus 24 mil sørover!

Så det eneste som skjedde på slutten verdt å bruke noe digitalt blekk på er at Nicolai H skårer 6-0 og at vi alle ønsker Vares god bedring med det som tyder på brukket arm!

Summa summarum

Vi vinner 6-0, altså fortjent. Men svinger veldig. Fra det veldig gode (angrep), til at vi skal gjøre det mer en og en. Samtidig er vi pottetette bakover og Erik A E blir en sjokolade rikere som dagens Bærumsgutt!