G04: En kamp har to omganger- heldigvis!

Bærum G16- BVH G16.2 4-2 (0-2)

Til de av dere som hadde andre ting å gjøre enn å være på «Kadda» lørdags formiddag, så stemmer resultatet til halvtid/fulltid! Dette var kampen med to vidt forskjellige omganger!

Zzzzzzzzzzove

Rett nok var kampen tidlig. Men at vi knapt hadde skiftet ut av pyjamasen og droppet cornflaksen skuffet. Slik så det ut for oss som hadde vært våken noen timer tidligere.

De «blå og rå fra BVH» tar styring og leder fortjent etter kun 7 minutters spill. På sidelinja håpet vi at dette var nesestyveren som skulle sende oss ut av søvnen. Dessverre tok vi grundig feil.

Bortelaget fortsetter å eie ball+ spill, og burde nok skårt på flere av sine sjanser. Det er først i det 29 minutt at de dobler ledelsen, der og da så var vi nede for telling til 9. Nesten KO, men bare nesten.

0-2 står seg til pause og var helt fortjent. Der og da så kunne vi høyst ufaglærte fra tribunen ikke skjønne hvordan gutta skulle klare å komme seg inn i igjen.

BVH jubler for mål numero dos!

Benken våknet- så sto alle frem!

Kanskje det er så enkelt som at de som startet på benk rakk å sove 40 minutter lengre? Antagelig så ligger svaret i at Thomas K tok taktiske grep, og kanskje trua med juling om prestasjonen ikke forbedret seg.

For du verden for et annet lag som tok fatt på de siste 40 minuttene! Nå var det løp, trøkk i duellene, kjemping og vilje i det vi foretok oss!

Mer hissig i presset de siste 40 minuttene!

Alt tre minutter inn i 2.omgang så tar kaptein Suleman ansvar og tenner «håpets fakkel». Vi får trua, og det er vi som står for moroa nede på Kadettangen (noen hadde det mer moro på stranda bak oss). Publikum fikk tilbud om kaffe, og det er mulig noen av gutta hadde tatt seg en slurk.

Kvikke og raske i nok av det vi foretar oss betyr sjanser. Nok sjanser betød etter hvert mål! 2-2 kommer midtveis ut i omgangen ved Nikolai H. Skal sies det var 3 meter offside, men en ellers god dommer sov der.

2-2 og nå trudde gutta på sitt eget spill. Vi hørte dere bedre, vi så at dere spilte og mest av alt og med fare for å gjenta meg: Dere trudde mer på dere sjøl!

Kun minutter etter utligning, så er snuoperasjonen komplett! 3-2 med sjefen sjøl: Suleman A! Denne skåringen var vakker og ikke offside. Så på mange vis gleder vi oss over den!

BVH er fortsatt blå, men nå er de ikke fullt så rå. De har resignert, så vi får styre kampen. Når vi gjør en feil, så er de ikke raske eller gode nok til og straffes oss for det. Så det fantes en viss nerve, men om man så på dette analytisk, så var gutta i blått ferdigspilte.

Om det skulle være tvil, så blir den feid til side når Bernard blir feid ned! «ELFMETER» og den setter Ferdinand K som det skulle vært Gary Lineker selv! 4-2 med kun minutter igjen.

4-2 ga jubel!

Som det ikke skjer noe nevneverdig i, så etter en kjapp regningen på antall gule og blå kuler, så viser den: 4-2 og seier!

Det gledes! Mest av alt fordi vi kom i en skikkelig grop innledningsvis. At vi verken gir opp eller graver oss ned (snart tele i bakken), er det som varmer meg mest. Samtidig er spillet bedre i 2.omgang, men det skulle ikke så mye til. Men det var såpass mye bedre at gutta skal ha skryt for det!

Nå er det ferie straks, neste kamp er om 3 halvmåner og 2 Jupiter-akser. I alle fall lenge til! Så vi har ting å jobbe med, først av alt er det US Open i golf på tv ut helgen!

Det gledes og!