G03, tr.gruppe 4: Lagspill var nøkkelen til seier mot Asker!

Asker G03-Bærum G03 (tr.gruppe4)   2-3   (1-1)

Sykdom, skader og slitasje gjorde sitt til at vi kun hadde en innbytter når vi møtte hverandre med god tid på ærverdige Borgen kunstgress. Heldigvis var keeper Hans blant de som kunne!  Vår grønne vegg skulle også i dag stenge så mye ut slik at det kunne vært Trump sin drøm.

Fra 30 minutter og inn mot kamp, så har gutta full fokus og følger beskjeder!  Så jeg (Massimo, i trener TM sitt sykefravær) fikk en godfølelse jeg ikke har hatt siden jeg spiste cheeseburger forrige gang. For å fremstå som et forbilde, så går skribenten ikke inn på hvor «lenge» siden det var.

Vi hadde fint fokus på oppvarmingen!

Vi hadde fint fokus på oppvarmingen!

Avspark tas, og vi er virkelig med på dansegulvet fra første spark. Om jeg spiser burgers, så virket det som samtlige Gule hadde forsynt seg grådig av mors beste havregrøt både en og to ganger. Det var krefter, tæl og innsats fra øverste hylle!  Så vi vinner ofte ballen høyt oppe på banen, og det betyr jo at det er kort vei til Asker sitt mål. Det eneste som hindret oss i å ta ledelsen var Asker sin meget gode keeper!  Om Hans er Trump sin imaginære mur, så var Askers sisteskanse hele den kinesiske muren når den ble gjenbygd og forbedret under Ming-dynastiet på 1400-tallet!

Vi fikk i alle fall god trening på cornere!

Faktisk så er det Asker som tar ledelsen etter ca 15 minutter spilt. Det er første gang de er over midten med ball, men de kontrer på beste vis. Så en småsur 0-1 i målprotokollen.

Vi fortsatte å male på. Til tross for keeper, Asker bein overalt og stolpe, så kunne det bare simpelheten ikke fortsette slik. Er omtrent som en episode av Luksusfellen. Man kan ikke låne seg til rikdom, langt mindre kjøpe seg sko som erstatning for huslån eller økonomisk fundament!

Det ble ingen evig ørkenvandring på oss. For vi fikk uttelling etter hvert. Vi skårer 1-1 etter at vi kommer på kanten og legger inn til en umarkert Trygve!

Vi skapte mye oppover, og fikk til slutt mål ;)

Vi skapte mye oppover, og fikk til slutt mål 😉

Det står seg til pause, i en omgang der vi har mest ball, gode pasninger og er tøffe i duellene!

Pausepraten går i korte trekk på å gi hver lagdel et fokuspunkt. Mye er bra, og det er kun små korrigeringer som gjøres. Lagleder Tarald har god kontroll på innbytte, og vi skifter vel spillere som Elisabeth Taylor byttet ektemenn i sin tid.

Litt for spennende til å følge med på kampen ?

Litt for spennende til å følge med på kampen ?

2.omgang er en anelse jevnere, men nå er det vår tur til å skåre først. Dessverre så utligner Asker omtrent på neste spark på ballen. Så det er 2-2 og cirka halve omgangen igjen. Det er vi som skaper mest, men alt av bein og kropp hindrer lenge at vi skårer nr 3.  Med cirka 10 minutter igjen så vinner vi ballen på midten, den blir ført oppover langs kanten av Noah (Puskas) og han kommer alene med keeper, som helt riktig går ut for å avskjære vinkelen. Noah viser seg som en ekte lagspiller og spiller tvers over til Trygve som fullfører sitt hat-trick i dag!  3-2, jubel og glede.

På slutten så forsøker Asker å utligne igjen, men vi er solide i forsvar. De få gangen de kommer til noe, så er Hans som allerede nevnt veldig god.

Helt på tampen så skytes det på alt, men skuddene går utenfor og ned en bakke bak målet. Så tiden tikker vår vei, og vi rir den lille brisen av! Vi vinner fortjent, og det som gledet meg mest var at alle tre mål kom av godt lagspill med pasninger langs bakken 😉

Gul glede etter kampen!

Gul glede etter kampen!

Supert å se og TAKK til alle foreldre som tok turen for å heie!