G03 Bredde: Strålende spill i sola med masse supportere!

Skeid G03 Bredde- Bærum G03 Bredde   0-9  (0-3)

Klare for kamp mot Skeid! (minus han mannen bak til venstre)

Etter forrige kamp mot Høvik, så satt mange av oss med følelsen av at vi var det bedre laget. I spill og i muligheter. Hovedgrunnen til at vi tapte da var at vi ikke skårte på det vi skapte. Slik sett er fotballens verden kynisk, for det er antall mål som teller (om man tenker kortsiktig kamp for kamp).

Jeg roste gutta etter Høvik-kampen, ikke for å være snill, men fordi de fortjente det. I dag viste alle at de ordene jeg sa da, faktisk ga mening. For la det være klart om dagens kamp:  Vi var et godt lag som fortjente å vinne!

Noe vi gjorde til gangs i dag! Faktisk ble det så mange mål, slik at jeg ikke husker hvordan alle oppsto! Så det er tegn på at jeg er dement i ung alder, samtidig får vi ta det som et tegn på at vi virkelig banket ketsjupflaska tom hva skåringer angår!

I mitt fravær før kamp, så tar Sebastian kyndig over oppvarming og balltrilling. Lag og formasjon blir avtalt i samråd med gutta. Så når jeg kommer, med burger i hånd, så er det til dekket bord!

 

                                                     Så er kampen i gang!

 

Starten, de første 10 minuttene, av kampen er jevnere enn hva resten skulle vise seg å bli. Skeid har gode enkeltspillere. Spesielt på midten med nr 3, så ser man de kan. Heldigvis så er vårt forsvar like tett som Trump ikke-eksisterende mur, så da kommer ingenting forbi.

Etter ca 10 minutter så får vi frispark i farlig posisjon. Ekstra skummelt er det forbi Adrian skyter så voldsomt hardt. Skuddet er av god gammelt sort, og det betyr rett i mål og 1-0! Samme gutt skyter også inn 2-0 like etterpå. Da mister de rødkledde vertene noe av lysten til å spille kamp!

Så kom spillet og solskinnet!

 

Så vi tar over mer og mer. I dag er vi perfekt antall innbyttere (to stk for de som måtte lure), og med to stk fra SATS som heiagjeng, så ble dette en vinneroppskrift. Takk til Leander og Jasper for støtte+ selvsagt våre egne foreldre!

Vi rekker et mål til før pause, denne gang med «Igge» til stor jubel fra sidelinja!

Fikk to mål i dag «Igge»

 

                                                     Noen ganger er det lurt å si lite!

 

Det er lett som trener at man føler man skal prate fra A til Å i pausen. Gjennom mine år nå, så har jeg lært at beskjed, ros og ris burde holdes konkret og til et minimum. For å sitere evigunge Trond-Viggo «tenke sjæl og mene». Er et brukbart mantra. Så jeg ønsker at gutta drikker, vann selvsagt, og får i seg frukt i stedet for hamburger!

Vi hever oss enda mer i 2.omgang. Om vi er noe bedre enn «sa-sa-sa, bra-bra-bra-Skeid-Skeid-SKEID» i 1.omgang, så dominerer vi mer av banespillet i nå. Gledelig også er at vi i motsetning til forrige uke mot Høvik, så banker vi inn mål på bestilling. Ikke bare det, men målene kommer fra innlegg, kantspill og individuelle prestasjoner, slik at det er en variert meny med mål tilskuerne får servert når sola viser seg frem ca i 21-tiden!

Det ender med 9-0. Der keeper Magnus er god når det trengs. Forsvaret med Karl Fredrik, Even, Mathias og «spielfuhrer» Mats er solide med ball og taklinger. Midtbanen med Adrian, Even (her også), Noah, Tobias, Trygve og Leon finner hverandre med pasninger og løp! Ikke minst, så er «Igge» en mårfarlig spiss på topp.

I dag satt samspillet som det skulle vært Oslo Filharmonien ledet av Seiji Ozawa!

Neste kamp er mandag 29 mai hjemme på Stadion mot Lille-Tøyen kl 2015