G03 SATS: Flyvende start mot Fornebu FK

Bærum G03 Elite-Fornebu FK G03 Elite   6-0 (1-0)

Klart for årets første seriekamp for G03. Motstander og gjester på Sandvika stadion var velkjente Fornebu FK. Et lag med flere ex-Bærumspillere. Så det er alltid litt ekstra krutt i både taklinger og intensivitet når vi spiller mot de. Vi var forberedt på at i dag skulle være det samme.

Slik forventet vi at kampen skulle være i 2*40 min. Tett og tøff

For vår del kan det med en gang sies at vi var på hugget. Fra første til siste spark så er det 11 Gule som spiller med hjerte og skal det vise seg, hjerne. Vi er smarte og gode i det vi foretar oss. Vi har noen gode halvmuligheter, spesielt med Eliot.

Det er samme spiller som skaper vårt første mål også, da han blir felt innenfor 16-meteren. Selv de som ikke kan så mye fotball, vet at det betyr straffespark, og for de som kjenner oss på 03 vet at straffe er MÅL! Tvillingbror Elton er som Credit Suisse, og vi casher inn!  1-0 etter ca 26 minutter.

Dette står seg til pause, selv om vi mener det burde og kunne vært både to og tre.

Hva som sies er i pausen er usikkert, men at det hadde virkning er hevet over enhver tvil! For i 2.omgang så er det så nært samba som man kommer i dette forblåste landet på våren. Gutta finner hverandre som om de skulle vært enslige pensjonister i telefonregisteret til svindelkanalen Visjon Norge.

Vi hadde flest avslutninger

Frekke kombinasjoner, som fører til at vi nesten alltid er et steg foran Fornebu omgangen igjennom. Nå får vi også mer uttelling av det vi skaper. Om jeg holder tunga rett i munn så kom våre fe mål i 2.omgang ved følgende gule hjelter:

2-0 Elliot, der Coff har assist.

3-0 like etter på ved Anders

4-0 er Elliot sitt andre for dagen. Nå var det Max som serverte pasningen.

5-0 er det Elton som står for. Nå er kampen avgjort, og begge tvillingene har artig nok to mål. De er sultne på mer, til tross for at kampen er punktert, ikke ulikt tittelhåpet til United med 10 kamper igjen.

Det skulle vise seg at det er Elton som avslutter scoringsfesten, og får hat-tricket. 6-0 er kampens siste mål, men mange av fansen på sidelinja mener det kunne vært flere.

Jo mer kampen skredd frem, jo mer overlegne ble vi

La det allikevel ikke være tvil. Dette var en meget solid kamp gjennomført av oss!  Kampen sett igjennom ett, så er vi bedre i alle spillets faser. Fornebu er gode nok til å skape noe, da spesielt i 1.omgang. Vår forsvarsrekke og keeper holder allikevel buret rent.

Midtbane spiller fint, og finner hverandre ganske så ofte.

I den siste delen av banen så viser vi oss giftige, selv om kritiske røster mener vi burde putta flere!

Tommel opp til gutta og takk til alle som møtte opp!

Neste kamp er kommende søndag på Nordre Åsen mot Skeid kl 1830! Vel møtt!