G03 Bredde: Tålmodighet er en dyd!

Heggedal G03 Bredde- Bærum G03 Bredde  2-4 (2-2)

Dagens motstander har vi møtt før i en treningskamp, da vant vi 9-2, men da hadde vi behov for spillere fra SATS. Nå er vi på egne bein, rett og slett fordi flere har startet! Så ny kamp med nye utfordringer ventet når vi kjørte forbi Dagros, Stratos og andre firbeinte som beitet på gårder med eller uten tilknytning til Bondevik 2-regjeringen.

Vi er tidlig nok ute til at vi klarer å finne ly for regnet ved å okkupere en benk som hadde rikelig med tak. Det viste seg å være et smart trekk, for det kom tidvis åpen himmel under kampen.

I ly for regn

¨Vi var max antall tillatte spillere (14), så vi ble enige om å kjøre «hockey-rullering» på innbytte. De eneste som skulle stå fast var limet i forsvar (Even) og servitøren i laget på midten (Andreas)- som for øvrig ikke måtte ut med krampe i dag! Så han finner seg mer og mer til rette hos oss!

 

                                            Treningene betaler seg i form av mål!

 

Vi starter med ballen når kampen kommer i gang, og vi tar tidlig ledelsen på en dødball! Det er slettes ikke tilfeldig, for vi har terpet dødball i det siste . Selve headingen er også noe som viste at Leon Brudi har blitt mye bedre med hodet. Vakkert mål mr.Brudi og 1-0 til oss.

Trygve er glad! (For å bli byttet ut?).

Nå kommer de grønnkledde fra metropolen Heggedal mer med. De skaper en ok andel sjanser, men det er faktisk når vi serverer de en pasning med en ærlig feil, at de utligner til 1-1, og kun minutter etterpå tar ledelsen 1-2. Så nå skulle man tro vi var frustrerte og leie….men, neida. Gutta har fått i seg en solid dose lagånd siden desember og vi viser ingen tegn til panikk eller frustrasjon.

Da Igor utligner til 2-2 med et kanonkule av et skudd, så er det etter at han har løpt, kjempet og rivd seg løs fra storvokste odelsgutter. Sagt på en annen måte: Den skåringen var det 100 % vilje bak!  Flott Igor!

Trøkk og tæl fra begge lag

Slik står det seg når dommeren på slaget 35 minutter blåser av for tørkepause. Vi hadde dessverre ikke håndkler, men ros, frukt og noen råd. Et av de var å spille pasningene ikke kun til nærmeste spiller. Det skulle vise seg at spesielt en kar fikk med seg!

 

                                                    Felix-spiller opp til dans!

 

Ja, den karen er Felix. Han kan mer enn å spille Vivaldi på violin!  Takk for at du aksepterer å spille back i 2omgang fordi Karl Fredrik må ut med skade. Defensivt gjør han jobben bra, men det som står til applaus og BANENS BESTE-pris er hans fantastiske pasninger fra sin side og over til motsatte side til hvem enn nå som var spiss på det tidspunktet de pasningene kom.

FELIX!

Felix- i dag var du en av hovedgrunnene til at vi snudde og vant kampen. For vi går opp til 3-2 med Andreas, som skårer på samme vis som «Igge» gjorde i 1.omgang. Fra kant, kjemper og skyter hardt fra skrått hold!

Før vi avgjør med en av de nevnte pasningene fra Felix, som selvutnevnt spiss Mats W takker og bukker for ved å legge kontrollert forbi keeper.

Like før Mats W skårer og avgjør kampen med 4-2

Selv om det er 15 minutter igjen, så skjer det lite. Vi er solide bak med Even, Even og Felix/Mats. Midtbanen fungerer til tross for hyppigere bytter enn en italiensk etterkrigsregjering. Helt på topp er Even god i 1.omgang, etter hvert også Igge og Mats W. Det blir et luksusproblem å velge hvem som skal spille der på høsten, så kanskje jeg bare skal gi de vipps-nummeret mitt slik at jeg kan være korrupt a la Berlusconi?

Nå er vi halvveis i serien og alle kampene har vært bra. Til tross for 3 tap, så var det av den knepne sorten og vi har stadig flere spillere som vil begynne. Så vi har gjort noe riktig i fellesskap! Nå venter grillavslutning, før det blir sommerferie frem til august!

Takk til Heggedal for en bra kamp!

¨Til slutt, stort TAKK til de mange foreldre/brødre som kom for å støtte oss! Det betyr noe for meg, og jeg er trygg på at gutta også setter pris på det! Jo flere, jo sterkere!

¨