G03 bredde: Samarbeid, sol og strålende spill

Heggedal G03 Bredde- Bærum G03 Bredde  2-10  (1-4)

Vår første kamp for året i vårt nykomponerte 03-lag. Vel, det er ikke så mange nye faste fjes. Mest trofaste sjeler som også var med i fjor. Derimot hadde vi med oss en håndfull hjelpere fra 2.laget. Jeg både tror og håper de fikk en positiv opplevelse i aldeles strålende forhold på Vollen-banen denne søndag ettermiddagen!

Gult fra himmelen og gul dominans på banen

Vi ankommer tidlig (før hjemmelaget), så vi er for en stakket stund litt forvirret om vi har kommet til rett sted. Undertegnede er jo oppvokst i distriktet (Elverum) og er da vant med å se og lukte ku, sau og annet som er godt på grillen. Her på Askers beste utkant fant jeg ikke noe av nevnte godsaker.

Så da får jeg nøye meg med at kampen i seg selv er hovedretten. For gutta serverte på høyt nivå. En ting er at sats-gutta gjorde det, det kan vel forventes. Det som er viktigst og morsomst er at våre egne håpefulle også ble med på dansen som sats-gutta bydde opp til.

Naturlig nok startet samtlige våre, og vi var det beste laget. Vi forsøker å holde ball langs bakken, slå på få touch og komme med bevegelser på kanten. Er ikke alltid vi lyktes, men vi forsøkte alltid og fikk det til «stundom» som Hamsun ville beskrevet det som (om han levd i alder av småspreke 170 år).

Allikevel får en på trynet, for de grønnkledde vertene tar ledelsen. De spiller også «stundom» pen fotball, og skårer kampens første mål.

Gul glede

Det skal tidlig vise seg at det langt fra blir kampens siste. I og med jeg ikke har tid (eller skriveevner) til å forfatte en hel Torarull, så nøyer jeg meg med å si at vi fortsatte vårt eget spill (med våre egne) og at vi får betalt i form av resultattavla etter hvert.

Utligning blir til ledelse, som gradvis øker. Det står 4-1 til pause. Da gjøres en rekke bytter og noen av gutta er nok også glad for å få en liten pust i bakken og ta seg en slurk cola/vann (bredde/sats). Skal vel strengt tatt sies at det vrar kun trener og dommeren som drakk cola, ordnet av tidligere lagleder (som tydeligvis ikke blir helt pensjonert fra oppgaver. Takk til Tarald)

Det sies at bilder sier mer enn 1000 ord, men når undertegnede glemmer minnekortet til kamera, så får dere tilgi en stakkars krok.

Dermed blir 2.omgang (og kampen som helhet) oppsummert på følgende vis: Vi fortsetter godspillet, via bakken og lure valg. Alle som en bidrar på fint vis, og det er også gledelig at vi har en stor heiagjeng på sidelinja! At det også har den positive bi-effekten at «skribenten fra distriktet» for første gang i livet får kjøre ordentlig bil (Maserati) . Var nærmest så jeg trudde at jeg satt inne i «Batemo-bilen» når gassen så vidt ble trykket på.

 

Takk til alle fra 02-2 sats som bidro!

Takk gutta (Y)

Gode holdninger og aksept for spilletid, med en selvsagt dose ferdigheter.

Våre egne imponerte meg, for det er langt om lenge siden vi spilte forrige kamp. Jeg forsøker alltid å være objektiv i referater, selv om det i dag kan virke som jeg er ansatt som barneskolelærer på Steinerskolen.

Oppriktig talt så var alle gode, og mange tegnet seg på assist og skåringslisten. De som ikke gjorde det, var solide i forsvar.

Da ble det seier 9-2 til slutt, fornøyde gutter og skribenten fikk seg en tur til Tex-burger om ikke annet etter kampen.