G03 Bredde: Så var vi i gang igjen!

Bærum G03- Lommedalen G03  2-2  (1-1)

Nytt år, nye muligheter, og allerede en haug med brutte nyttårsforsetter.

I vår første 11er kamp på norsk jord, så var vi verter for Lommedalen. En sympatisk gjeng som til tross for litt utfordringer klarte å stille lag. Det er ikke alle lag lokalt som er like flinke til det, så kudos til våre venner fra der det blir bosatt stadig flere småbarnsfamilier, høyere boligpriser og enda flere kuer på jordene omkring i skjønn idyll!

Det hadde vært en rekke kamper før oss i dag, deriblant så tapte A-laget vårt knepent mot Moss 1-2. Så banen var i ok stand den. Benkene var nærmest varme og, fordi laget som gikk av før oss hadde langt flere innbyttere enn hva tilfellet var med oss. Så med varme seter vi ikke fikk benyttet oss av grunnet litt få folk, så gjorde vi oss klare for kamp.

Før selve kampen er det vanskelig å vite hva vi skulle forvente. Vi trener normalt på flater a la hus i Amsterdam. Nå var det klart for mer av sorten a la «hus i Sibir med hagen i tillegg».

Vinterlige forhold

Vi fester et visst grep, og forsøker å spille med få touch. Tidvis funker det, andre ganger ikke. Forventet på denne tiden av året.

Årets første mål skårer Andreas med et fint skudd. Gledelig nok så byr Lommedalen opp til dans, og de kjemper seg tilbake i kamper og spillet jevner seg ut. De utligner noen minutter før pause på en dødball der vi står med lua i hånda.

Etter noen krus iskald saft så er det ut igjen. Vår ene innbytter kommer innpå og rullerer resten av kampen med vår andre kanter.

Spillet i 2,omgang er som i første. Frem og tilbake med glimt av storspill. Etter hvert så blir storspill erstatta med slitne bein på denne store banen og attpåtil en del av «djevelens flass»: SNØ!

Et spillet er likt i 2.omgang viser også målprotokollen. Begge lag får hvert sitt mål her også. Vi med «Igge» etter godt forarbeid av han som mest av alle elsker dette ubrukelige hvite «himmellegemet»: Tobias.


Det som er godt med kampen er å se at vi jobber hjem steinhardt, vi tidvis bruker kanter og at forsvaret er bra på det meste (minus dødballer).

Derimot må vi jobbe med dødballer, pasninger av den lengre sorten. Og kanskje, ja kanskje… vi alle må ut på ski allikevel. Om ikke av en annen grunn enn at kondisen har et forbedringspotensiale.

Dagens melkerull for beste bidrag gikk til Johannes for stødig spill. Fysisk sterk og rask!

Johannes, riktignok fra mer sommerlige forhold

Neste kamp er allerede neste lørdag på samme tid, men med ny tid:  Kl 1230 mot Heggedal!