G03 Bredde: Kanonkamp varmet i høstkulda!

Jardar G03- Bærum G03 Bredde  1-4  (1-1)

At vi kan spille fotball viste vi forrige uke også, da vi tapte mot seriemester Bækkelaget. For til tross for tap, så var vi jevne med de i spillet. Nå sto våre venner fra to bussholdeplasser unna for tur. Uten at vi tok bussen dit. To gutter sykla, resten ble kjørt av en stor heiagjeng med foreldre!  Takk til alle fans, det er moro dere bidrar!

Vi begynner å få faste rutiner, så oppvarming går uten at beskjeder må gis. Rutiner er ofte bra. I alle fall til man blir 70 år, da blir visstnok alt en tåkete grøt. Ikke ulikt kvaliteten på bildene i dag, da jeg glemte minnekortet til kamera, og mobilen ble en slags erstatning.

Nei kjære lesere, dere har ikke grå stær. Skribenten har ustødig hånd og dårlig mobilkamera

En positiv utfordring er at vi er mange. Faktisk såpass at vi nesten måtte be om ark 2 på dommerkortet. Ulempen er at det blir litt mindre spilletid enn mange ønsker, men med en kamp til før sesongslutt og starten på 11er-fotball, så er det luksusproblem.

Vi ble enige om følgende punkter i kampplanen:

  1. Mange pasninger og løp kantene.
  2. Lagdelene må henge sammen. Følge etter spillet.
  3. Skyt. Avslutt. Mos til!

i 1.omgang løser vi dette bra. Vi tar ledelsen på et vakkert angrep startet av Felix som helt riktig legger inn til Leon B. Vår venn med mange nasjonaliteter gjør ingen feil. Hamrer inn Gul ledelse etter ca 5 minutter.

Jardar er et solid lag med flere gode spillere. Spesielt spissen var farlig. Hurtigere enn de fleste så skaper han tidvis kaos i vårt eget forsvar. Da hjelper det å ha midtstoppere med 2 meter lange bein og en keeper som er veggen Donald Trump ønsker seg mot Mexico!

Allikevel skårer vertene kampens neste mål. De får et frispark ingen skjønner noe av. Med ingen mener jeg begge lag. Det oppsto i det hele tatt en del pussige situasjoner i dag.

Så fra kort hold og med alle i mur på målstreken så dundrer spissen til Jardar inn 1-1.

Vi lar oss ikke påvirke noe særlig av det. Litt frustrasjon der og da, men med avspark har vi ristet det av oss. Så rett i angrep, men ikke i mål. Slik er melodien frem mot pause.

Pausepraten er rolig, for det er ikke så mye å forandre eller forbedre. Vi spiller fin fotball, målene burde komme om vi fortsetter slik vi gjorde i 1.omgang.

God stemning i pausen og underveis!

Det er sjelden jeg er profet i annet enn eget rike, men du verden som kampplanen fungerte i 2.omgang. Gutta er ikke like gode som i 1.omgang, de er bedre! Mye bedre.

Fra å være 60-40 bedre i 1.omgang, så er vi det Britiske Samveldet mot Argentina under Falklandskrigen. Det er kort prosess og nå setter vi oss inn mål. Tre til i tallet. Det tar rett nok litt tid før vi tar ledelsen, men når vi gjør så er vi en armada av spillere som bidrar offensivt! Så 2-1 ved Abdi på kant, blir økt til 3-1 (ukjent spiller) før Leon E gjør som navnebror på midtbanen og hamrer inn 4-1 på en utsøkt volley! Kampen vakreste mål og det som skapte mest jubel på Bjørnegård denne tirsdagskvelden!

Vi kunne hatt flere, for vi spiller så bra. Samtidig er alle som er i forsvar+ keeper så solide, så det er like liten fare for baklengs som at republikanerne vil bli enig om hva som skal erstatte ACA/Obamacare!

Felix var veldig god i dag! Tommel opp (Y)

Alle var gode, men en ekstra klapp på skulderen til Andreas Parsa- Felix- Abdi og Even. Dere løftet hele laget opp til noe som er nært årsbeste!

Nå har vi en kamp igjen, før kursen settes vestover! Det begynner å svinge av 03 bredde, såpass at vi burde få 12 poeng av Sverige i det makkverket som er Eurovison Song Contest!