G03 Bredde: Det bor fotball i oss, man må bare grave litt

Frigg G03-2- Bærum G03-2 6-3 (5-3)

La meg forberede dere kjære lesere om at dette var en merkelig kamp. Det er nok av materiale å skrive om. Så bare la oss få showet av gårde:

Vi kommer i god tid til Majorstua takket være en stor foreldredelegasjon! Vi prater løst og fast, varmer opp og gjør oss klare. Innledningen blir tøff, for Frigg skårer 1-0 ganske så kjapt. Så klarer vi å demre opp, for en stakket stund. Så brister demningen:

2-0 blir til 3-0 som blir til 4-0 og ender med 5-0. Så det så mørkere ut på banen enn det gjorde med værutsiktene. Vi har spilt ca 25 minutter når vi virkelig har fått kjenne på god motstand.

Så skjer det noe veldig gledelig. For litt ut av intet så spiller vi fin fotball. Er lov å si vi tar over kampen det siste kvarteret før pause. 1-5 kommer når Leon skyter ned mot stolpen og inn. Like etterpå reduserer vi nok en gang, dog usikker på hvem. Så vi slår tilbake…

…med kraft! For kun minutter senere skårer Håvard «Kane» sitt første for året på et fint skudd fra 16meter og ned via stolperota. 3-5 og vi melder oss på igjen. Vi er nære ved å skåre en til før pause, men det vil seg ikke helt.

Alle mann til forsvar!

Så årets rareste omgang ender 3-5. Riktig bilde på kampen, men måten alt skjedde på er nok til å få folk på Toppidrettssenteret til å klø seg i hue på.

Så kom tørken! På godt og vondt

5+3 er vel 8. Altså åtte mål i 1.omgang, vi var alle forberedt på at noe lignende ville skje i 2.omgang. Nå skulle det vise seg at det stikk motsatte ville skje. Begge lag har nok sjanser til å skåre flere, men det kommer kun ett. Til hjemmelaget som ble stiftet på selveste 17 mai for godt over 100 år siden. Sånn sett fint de fikk mer å feire enn Grunnloven, selvstendighet og annet som er stas å feire!

Matthew 25:40-43…også kjent som oppsummeringens time

I dette referatet bruker jeg mest tid på oppsummeringen, for selv om jeg kunne valgt å skrive om mangt og mye fra selve kampen, så vil jeg fokusere på det som jeg mener er viktig. For jeg begynner å bli en gammel sirkushest i breddefotballen, og jeg har sett gang på gang at lag som ligger under mye tidlig faller sammen som en italiensk regjering.

Er så innmari gledelig at vi har null sure minner, null klaging og at vi spiller som vi skulle være selveste Manchester City. I alle fall prøver å spille slik. Det blir vi belønna for i dag, og det kommer vi til å tjene på i kampene fremover!

Frigg vinner fortjent, men så er de også seriens beste lag! Vi for vår del tar steg i riktig retning. 05erne vokser seg inn i fotball på større flate. Det som vi må jobbe med er kvalitet i pasninger og tenke 11-er fotball. Det vil si, bruke mer av plassen, spesielt på kantene som ofte har mye rom foran seg.

Neste kamp er hjemme mot Snarøya 20 mai kl 2030