G03-2: Ikke helt påskrudd mot Grei

Bærum G03-2 – Greit 03-2      0-1 (0-3)

OBOS-CUP 3.runde

Sola skinte, Stadion var arenaen og med speaker+kiosk så skulle man tro at dette var dagen for fin fotball!

Samtidig så hadde alle gutta en kamp i beina fra i går, og det merket vi utover kampen.

Det varmes opp og tøyes. Slitne muskler fra i går skal løses opp i.

Det hele startet med at Grei fikk en stor mulighet i bakrom umiddelbart. De blåkledde sin angrepsspiller skjøt i nettveggen etter først å ha passert keeper. Vi Gule prøver det samme angrepet etterpå, men blir avblåst for offside.
Litt senere er Grei lenge inne i vår boks med ball, og avslutter til slutt. Sander har en fin reaksjonsredning. Som nevnt innledningsvis, så får Grei stadig mer overtak. De triller på midten mens vi bruker krefter. Fra speakerbua så fryktet jeg at dette ville koste krefter!


Heldigvis så dabbe tempoet betraktelig fra halvveis og ut. Begge lag har noen halvsjanser. Det er heldigvis åpen kiosk, så det smaker med is og kaldt drikke!

Det ser ut til å gå mot 0-0 til halvspilt kamp. Et resultat vi kan leve med. Dessverre så vil det seg ikke for oss på noen vis i dag, for rett før pause så kommer Grei på nok en overgang. Først gjør Sander målet lite, men på retur er Grei først på ball og kan legge den rolig i kassa. 0-1 i siste sekund.

Dagens trenerduo Synnøve og Jon Halvor gir instrukser i Fred sitt fravær. Samtidig så går det unna med vann, for det er varmt. Herlig for oss på tribunen, men kanskje hakket slitsomt for de som skal prestere utpå matta?

2.omgang starter jevnt. Fra høyt hold så ser jeg at Thomas «TLU» er tilbake etter lengre sykdomsfravær. Det er gode nyheter uansett hva resultatet ville bli i dag!
Tida går, dessverre er det lite skjer. Mye halvveis av begge lag. Av det som skjer, så er det som oftest enkeltmannsprestasjoner.
SÅ: Plutselig ut av pent lite, så kommer det en hurtig liten spiller hos Grei. Skjærer inn og alene med keeper setter han 0-2. Det er halvspilt, er det noe håp for oss Gule nå? Da måtte i så fall en bryter skrus på.
Den bryteren finner vi ikke, kanskje den er lengst nedi i kjelleren. Bak støv, edderkopper og pappesker med bilder fra mormor og sommerleiren 1948
Det nærmeste vi kommer er en i en kombinasjon mellom Jakob og TLU. Det stopper på 16-meteren.
For det blir bare med nesten. Det er slik at mens vi mister ball og ikke helt er samkjørte, så finner Grei hverandre minuttet etterpå på en lekker kombinasjon og punkterer kampen med 0-3.
Fra nå av og kampen ut så ble det lite som skjedde. Det er spede forsøk, men vi har resignert og Grei var heller ikke interessert i å gjøre noe særlig offensivt. Så lange baller, frem og tilbake er (den dårlige) oppskriften. Når det attpåtil forekommer feilkast (på Grei) så sier det litt om mangel på intensivitet i kampen nå.
Det ender med 0-3 til Grei, på en dag vi i beste fall var jevne med de. Mens vi i perioder var hakket svakere.