G03-2: En kamp, to omganger

Bærum G03/2 – Årvoll G03    3-4   (2-1)

I årets første hjemmekamp skulle vi være verter for Årvoll. Et lag vi som er relativt nytt bekjentskap for oss.

Været er med oss og gutta er tidlig ute, så alt lå til rette for en fin kamp på Sandvika Stadion!

Klart for kamp!

Vår gode omgang

Det er vi som er mest påskrudd fra første spark også. Vi klarer stort sett å holde kula mellom oss, noe som fører til at vi kommer til muligheter. Dessverre ble det ikke ofte mål, for det var enten en touch for mye fra oss eller så var det et motstanderbein i veien når vi fikk (somlet oss til å) avslutte.

Fra sidelinja, tribunen og bak mål, så delte vi alle vurderingen om at vi burde skåret flere enn de to vi faktisk skårer i 1.omgang.

For vi tar ledelsen og setter lista når Ibrahim skårer fra en corner. Det er litt fomling i feltet, men målet kan delvis sees her:

Keeper er uten mulighet, 1-0 til Bærum ved Ibrahim!

Årvoll kommer rett tilbake fra avspark. De har visstnok en spiller som heter Jesus, og som herremannen fra 2000 år siden, så lager han mye magi på egen hånd. Han er en håndfull og står bak utligningen alene.

Nå er det vår tur til å slå tilbake. Mats Q får en ball fra midten, han tar seg med den langs kanten og slipper den i det perfekte øyeblikk. Her kommer Kevin alene mot keeper, men blir tatt på ureglementert vis og dommeren dømmer straffe!

Kaptein Thomas tar selvsagt ansvaret. Noe han viser seg verdig til, for sparket fra krittmerket er solid. Det kan delvis sees her:

Thomas er klar for oppgaven…

og ballen havner i mål!
2-1

Dette står seg til pause, og det er fortjent. Vi burde skåret flere ganger, slik at vi har noe feilmargin å gå på om 2.omgang skulle bli tøffere. Defensivt er vi stort sett solide i 1.omgang.

Fred gjør noen korrigeringer og gutta lytter etter. Etter en kort pauseprat og noe drikke, så var vi klare for 2.omgang. Eller var vi det?

Fred forklarer…

og gutta følger med!

 

Vår svake omgang

Nå er det Årvoll sin tur til å være på hugget. De er tøffere, raskere og vil mer enn oss. Det betyr mer ball, og de bruker den effektivt. Jesus skal vise seg å være frelser. Alene med Henrik i vårt mål så gjør han ingen feil og det blir først 2-2, før Arjen (nr.5 Årvoll) gjør sitt slik at de tar ledelsen for første gang i dag. Dessverre skulle det vise seg at det ikke ble siste gang det var tilfelle.

Før sorgen kommer, så skal vi oppleve nok en opptur. Denne skåringen er verdt i alle fall to vafler og en femti-lapp i inngangspenger. Nok en gang signert kaptein Thomas. Han finner ingen ledige å sentre til fra midten, så han tar likegodt med ballen. Passerer en motspiller, forserer forbi en annen. Vender av en tredje og løper fra en fjerde. Alene med keeper så er saken pølse, vaffel og biff:  3-3 og Gul jubel!  Fantastisk prestasjon!

Jevnere i 2.omgang. Her er også «hoff-fotografen» tett opp i det

Nå er kampen jevn. Frem og tilbake. Dessverre så får vi et korrekt idømt gult kort når vi unødvendig holder en Årvoll sine forsvarsspillere. Det betyr 5 minutter i fryseboksen (som er hele Kadda?). Det er i praksis en mann mindre resten av kampen.

Nå mister vi det offensive, så Årvoll får mer ball og flere muligheter. Det er omtrent som å se utvisning i hockey. Vi slår ball opp, de kommer tilbake. Med ca 1 minutt igjen av utvisningen så tar de ledelsen 4-3. Vi bryter første pasning, men han som slo pasningen får ballen tilbake uten at vi støter gutten. Da får han for god tid og dermed en enkel jobb med skyte fra god posisjon. Det er kampens siste mål, for det er kun minuttet igjen omtrent.

Så vi taper 4-3, i en kamp som er jevn. Litt forenklet vil jeg si vi var bedre enn Årvoll i 1.omgang, men noe svakere enn de i 2omgang. Allikevel så skaper vi nok i 1.omgang til å kunne vinne kampen.

Nå er påsken over, men neste nøtt å knekke er borte mot Høybråten/Stovner lørdag 6.mai kl 1600

Takk til motstander Årvoll, dagens dommer og hjemmefans for kampen!