G03-1: Variabelt mot Høvik

Bærum SK G03- Høvik IF G03    3-1  (3-0)

Lokaloppgjør er alltid moro. Gutta går på samme skole, så det står om skryterettigheter «dagen derpå», og hadde de vært eldre så kanskje det hadde vært jenter involvert også. Så vi var klare for nok en vennskapelig feide med våre venner fra to steinkast og et froskehopp bortenfor vår egen stadion.

Vi hadde med en stor tropp til kampen, da mange skulle bare spille en omgang grunnet helgens Adidas Cup-sluttspill som finner sted på Oppland et sted.

Klart for kamp!

Vi starter med ball, holder ball og triller lærkula. Riktignok ikke så fort eller effektivt som vi alltid ønsker, men vi har ballen mest. Så med det betyr det noenlunde kontroll på kampen. Som tidvis betyr muligheter, men det meste stoppes av dagens bestemann -Høvik sin keeper- så det tar litt tid og ordentlig lagspill til før vi klarer å lure forsvar +sisteskanse.

Til gjengjeld er angrepet bak 1-0 nesten verdt en 10-kroning i inngangspenger!  Max er sistemann før ballen settes i mål, før det var de fem eller seks gule på ballen. Fra midten, til kant, så inn i boks og videre til Max

Max med første målet!

Så med den goalen kommer litt ro inn, og vi fortsetter å bruke ball og skape. Det betaler seg, for 2-0 kommer ved «Coff» noen minutter etterpå.

Om det var struktur og orden bak første målet, så var 3-0 skåringen all annet. En corner lempes inn, så «Pinball» i feltet og en stakkars referent fikk i utgangspunktet ikke med seg hvilket gult bein som var sist på den. Rykter fra gode kilder langt inn i PST vil ha det til at det var Herman.

3-0 står seg til pause i en omgang vi er klart best. Det som hindrer oss i lede (mye) mer er Høviks keeper.

God trening på offsidelinje

Som avtalt byttes omtrent hele laget. Er nesten som hockey. En ny rekke innpå.

Spilleplanen er den samme, men utførelsen er ikke helt i stil. Vi er fortsatt bedre, men spiller med litt for lite trøkk, tempo og tæl. Om ikke annet, så fikk jeg brukt bokstavrimet mitt for å oppsummere 2.omgang.

Det er nok av muligheter, men vi klarer å brenne mer sjanser enn hva «Greven» brant av stavkirker på 90-tallet. Så det er vel strengt tatt ikke noe godt tegn. Derimot så tegner Høvik seg på skåringstavla (som ikke fungerte fordi noen har kidnappet fjernkontrollen).

Så det ender 3-1. En ok 1.omgang, mens 2.omgang er noe svakere.

Vi skapte nok av angrep

Vi takker hjemme- og bortefans for oppmøte og håper ingen ble syke den sure høstkvelden nede på Sandvika Stadion!