G02 ønsker flere spillere

Bærum SK G2002 ønsker å utvide sin spillergruppe - og både satsningsgruppen og utviklingsgruppen åpner for flere spillere.

Satsningsgruppen består i dag av 20 spillere som har det gøy både på og utenfor banen og som tar fotballen på alvor. Vi ønsker å utvide med ca.10 spillere slik at vi kan ha to satsningslag i serie og turneringer. G2002 trener og spiller «possession»-orientert fotball som betyr mye ballkontakt for alle spillere. Det betyr også at utvikling av individuelle så vel som relasjonelle ferdigheter står sentralt i treningsarbeidet.

Vi sikter på å gjennomføre 5 treninger i uka gjennom 2016 sesongen, i tillegg kommer treningskamper og seriekamper. Førstelaget vil bli matchet tøft gjennom treningskamper mot de beste lagene i kretsen og deltakelse i eliteturneringer både i innland og utland. Planlagte aktiviteter for 2016 er treningsleir i uke 8 (Portugal eller England), Notodden Elitecup, Nørhalne Cup (Danmark), Gothia Cup (Sverige), Ullern Høstturnering, Odd BDO Elitecup, samt en til to elitecuper i København og/eller Stockholm.

Vi åpner for prøvespill allerede på utvalgte treninger nå i august. Har du ambisjoner om å bli fotballspiller og/eller et solid og positivt fotballtilbud gjennom ungdomstiden kan dere ta kontakt så avtaler vi tid både for treninger og presentasjon av Bærum Sportsklubb G2002. Kontaktperson Jan Hovelsrød, Tlf 905 05 787, e-mail: baerumskg2002@gmail.com

Velkommen til Bærum Sportsklubb 🙂