G02 Elite: Toget er i ferd med å bli til Shinkansen

Bærum G02 Elite- Haramsøy/Nordøy FK   8-1 (6-0)

Dette ble kattens lek med musen, City sin lek med United eller skal vi si Bærum G16 sin lek med «HaNo» som de offisielt forkorter seg. Visstnok etter et årsmøte vedtak der det fikk 11 stemmer, mot forslag «Haram» sine 9 stemmer. Jeg finner ikke på dette, sjekk her:

https://nn.wikipedia.org/wiki/HaNo_FK

Så det kan være funnet på, men da ikke av meg.

Skribenten er usikker på om lagleder Cato spurte om å få være med å spille

Dere skjønner jo hvordan kampen utviklet seg. Alt etter 2 minutter så ledet vi 2-0 og motstander hadde nok med holde seg relevante. La oss spole tilbake til avspark, så skal jeg på kyndigst mulig vis geleide dere igjennom kampen.

Motstander startet med ballen, populært kalt avspark. Det var det siste de så til den, før vi via 5-6 trekk hadde lagt den i nettmaskene.

Melodien gjentar seg. De får avspark, vi stjeler ballen som måker stjeler mat på Aker Brygge. 2-0.  De to første skåringene kom med hhv. Håvard og Wielens!

God timing å finne skåringsformen rett før A-sluttspillet

Nå tar det noen minutter, men da er Oscar fremme på returen på Wielens gode skudd. Så 3-0 og vi har full kontroll. Gledelig 1omgangen ut er at vi holder koken i hele 1.omgang. Det er godt pasningsspill langs bakken, og motstander blir som kjegler på glattkjøring!

Antagelig derfor så er de for sent ute når vi noen minutter senere blir klart felt i boksen. Isak keeper kommer over fra motsatt halvdel, og sørger for at drakta blir svett nok i sommervarmen slik at pappa må vaske den. Han gjør seg klar. Ser bort på dommer, treffer ballen bra. Skuddet er hardt, men treffer noen centimeter feil og går knallhardt i stolpen.

«Sør-amerikansk» keeper

Heldigvis så fanger vi opp returen. Nærmere bestemt Snarøyas nest beste sønn (etter curlingguden Thomas Ulsrud om noen måtte lure): Christian Wielens. Denne ballen har ingen utgang a la Brexit, og havner der den skal. 4-0. Vi har spilt ca 15 minutter.

Vi var først på returen og 4-0

Vi fortsetter å ha riktig innstilling og på påfølgende angrep så er det Paul sin tur å få nettsus. 5-0. Alene med keeper gjør han ingen feil.

6-0 er helt identisk. Det er større hull i forsvaret nå enn i tennene til Julebruskongen som ble portrettert for noen år siden på VG (han drakk flere liter brus hver dag, året rundt).

Paul alene med keeper.

Så kommer vi til pausen. Kjærkomment for motstander, mens vi syntes tiden gikk så altfor fort.

Da blir det både 5 og 6 før pause

 

                                                                   Så ble vi slappere….Varmen eller innstillingen?

 

2.omgang ble en annen affære. Det var noe slappere, færre initiativ og vi skulle «showboate» en og en. Da ble det flere balltap, noe som førte til at HaNo fikk spilt seg opp på banen. På en av de sjansene så blir de felt og dommeren dømmer straffe. Fra «elfmeter» så gjør de ingen feil. Reduserer til 1-6.

Sinoda plages ikke av motvind

Seieren er jo aldri i fare, men vi har noe å gå på når det gjelder å holde fokus. For HaNo skal ha ros for å forsøke kampen igjennom. Så de klarer å jevne ut det som var kvalitetsforskjellen noe.  Dog viser Paul hva som bor i han og laget med en helt utsøkt skåring etter ca 20 minutter. Fra kant, nærmest igjennom noen og så på magisk vis opp i motsatt vinkel.

Det koster 100 kroner å parkere…denne skåringen burde folk betalt 200 for å ha fått opplevd!

Helt parkert blir HaNo når Nobiel får sin nettkjenning helt på slutten. Vel, vi er godt på vei med selveste Shinkansen lenge før det. Men skåringen blir et verdig punktum finale på denne kampen.

8-1. Alle får både spilt og hvilt seg foran A-sluttspillet som starter kl 1405 på Ekebergbane 3 mot Brattvåg. 

Vi har nå fått bekreftet at TV2 sportskanalen sender live, så det er bare å vaske drakta, pusse skoene og gre håret!