G01/02 Bredde: Utfordring på egenhånd

Bærum G01/02 bredde–Vollen 2. Resultat 5-0 (3-0)

Å skulle skrive kampreferat etter vår faste, fargerike skribent, blir som å hoppe etter Wirkola (for de av oss som er gamle nok til å vite hva det innebærer), men noen ord og bilder fra kampen får det bli. Massimo var forhindret fra å stille, så Trygg-Arild og Ole stilte sporty opp, med en lapp med noen enkle instruksjoner fra Massimo. «Safe» i forsvar, bruk kantene og mange skudd. Med ferdig laguttak og kampoppsett 4-4-2 på kladdelapp med fokuspunkter var det lagt til rette for at selv foreldregruppa skulle få det til J. I tillegg var det godt oppmøte fra øvrige supportere som kunne bidra med både tilrop, råd til spillerne på banen og bistand til fungerende kampleder.

Trofaste supportere

Trofaste supportere

Det eneste vi ikke hadde kontroll på var at keeper måtte ha leggskinn, så underveis i første omgang måtte dommeren blåse av kampen en stakket stund for å påse at keeper var forsvarlig kledd for anledningen. Da vi ikke hadde med et ekstra sett, var en av spillerne på laget så galant at han lånte bort sine så kampen kunne fortsette.

Forsvaret hjelper keeper med å holde buret rent

Forsvaret og keeper holder buret rent

Vi var litt spente på hvordan kampen mot Vollen skulle gå, da de overraskende nok hadde tapt med bare ett mål (0-1) mot serieleder Asker. Kampen fikk heldigvis en innledende god start med scoring i løpet av de første fem minuttene. Vollen stilte med høye spillere og spilte høye baller, men klarte likevel ikke å få ballen forbi våre spillere og keeper Joakim. Vår ellers så eminente keeper, Julian, fikk være utespiller i denne kampen og bidro til action på midtbanen sammen med andre ivrige midtbanespillere. Resultatet til pausen ble 3-0.

Fungerende trener tar en pep-talk

Fungerende trener tar en pep-talk i pausen

Etter en pep-talk med Trygg-Arild i pausen, fortsatte andre omgang med flere gode driblinger, mange sjanser og skudd mot mål. Ulrik og Patrick scoret, hvorav sistnevnte mål gikk inn mellom to keeperlegger. Ali fremviste en rolig og behersket drible-seanse som om han var alene på banen til tross for innpåslitne Vollen-spillere. Trygg-Arild fulgte trenerens forslag til bytter, og ble litt stresset med tanke på om alle oppmøtte spillere fikk spilletid. 4-4-2 får nå en mening for vikarierende trenerkrefter. Trygg-Arild styrte skuta med trygg hånd, og til og med de faste følgesvennene, bananene fra Kiwi, hadde han skaffet.

God stemning i laget

God stemning i laget