G01/02 Bredde: Slitsomt, god læring og oppadgående kurve på cup

Tidlig søndag morgen. Sola skinner til tross for at klokka er kun 08, lufta lukter kubæsj og veiene inneholder stadig mer svinger.

Det betyr at stedet er Heggedal, og 01/02 bredde skal på cup!

Bortimot alle er presise, ingen er våkne og første kamp er mot Kolbotn 2. Det er i slike cupkamper vanskelig å vite mye om motstanderen, så vi får kun lage egne avtaler om hva vi skal gjøre.

Det er hvitt mot gult, og vi er i gang presist kl 09. Begge lag har nok «reisebein», for det er en del feilpasninger. Vi kommer til noen muligheter etter hvert, men Kolbotn er mer giftig foran målet og at de vinner 1-0 er ikke noe ran. Det defensive sitter, mens offensivt er det noe uforløst.

Aijdin i fint driv oppover

Aijdin i fint driv oppover

Neste kamp er mot Manglerud/Star. Stedet som er mest kjent for brukbar hockey. Fotballgutta vi møter ser mer ut som hockeyspillere. Vi har Lars Berg, de har 11 stk som er større enn han!  Det blir som City møter United, og det er ingen ting å si på at vi taper 3-0 mot M/S sitt 1lag.

Sepanta forsøker å nå ballen

Sepanta og Even forsøker å nå ballen.

Vi trudde at vi skulle hjem, så inntaket av burgere og annet usunt begynte. Men fordi Høvik og Jutul trekker seg i siste liten, så gjør arrangøren om på oppsettet. Fra to grupper, til en stor. Det betyr 3 (!!) nye kamper på oss. Først vil jeg dele ut kaktus til Jutul 01 og Høvik 01 for at de melder på lag, for så å trekke seg! En dose skam er avsendt i posten.

Derimot skal arrangør Heggedal få ros og gode ord. De tilbød oss burgerspisende ungdom (og halvgammel trener) flere kamper med en kreativ løsning.

Vi hadde med 16 stk, men vi merker gutta er slitne i hodet og bein. Det er noe halvveis der vi venter på kamp 3 mot Vollen.

Når den omsider er i gang, så er det jevndårlig kvalitet på mye. Ingen lag får til noe særlig, men ros skal gis til Leon som stiller opp som keeper, og holder i tillegg nullen!  Dessverre skaper vi like lite som en gresk grunder offensivt, så det ender med en tannløs 0-0

Her har Even ballen og skaper en god mulighet

Her har Even ballen og skaper en god mulighet

Kamp 4. Da har undertegnede dratt, så jeg får gjøre som når Bibelen ble til! Jukse litt og være kreativ via sekundærkilder og motstridende beskrivelser!

Vi møter hjemmelaget Heggedal og gutter som er oppfostret på god norsk bondekost. Til tross for at vi er slitne og lei, så er innstillingen god. Gutta ofrer seg i duellspillet og vi kjemper inn et hederlig 0-0 resultat mot et velspillende grønnkledd hjemmelag.

Sola er i ferd med å gå ned. Når vi ser rundt på gutta, så er spørsmålet om vi gjør det samme. Hodet henger, knærne skralter og mange har blå tær. Det er usikkert om vi i det hele tatt får til å stille en 11er. Det mot et godt Asker 3 lag

Instrukser gis mellom kampene. Om alt fra leksehjelp om 2.verdenskrig til hvordan restituere!

Instrukser gis mellom kampene. Om alt fra leksehjelp om 2.verdenskrig til hvordan restituere!

Men i mitt fravær, så klarer Trygg-Arild, Ole og Espen å få gnist og glød i slitne kropper. Man skulle tro de hadde deltidsjobb som Snåsamenn, for mirakler blir utrettet. Vi spiller vår beste kamp, og alle er heroiske i samtlige 25 minutter (lengden på kampen i denne cupen). Vi klarer også å skåre denne gangen, mens vår gode sisteskanse holder nullen.

Det betyr en cup med 1 seier, 2 uavgjorte og 2 tap. Det er godkjent og mer til. Spesielt fordi vi blir bedre og bedre utover cupen, og vi nærmer oss et velspillende lag!

 

Til slutt vil jeg takke foreldre som kom og heiet, og spesielt «troikaen» Trygg-Arild, Ole og Espen. Er nesten så jeg kaller dere opp etter troikaen fra Jalta-konferansen i 45, men jeg tør ikke kalle noen for Stalin, og vil ikke påstå at noen av dere drikker like mye (brandy) som Churchill. Så det får holde med ros i mengder på internett!

Også stor takk til Leon sin far, for en mengde gode bilder!  Takk Stephen!

Jeg er en stolt trener som ser fremskritt i spillergruppa!