G01/02 Bredde: Flott avslutning på sesongen

Vollen G01.2 – Bærum G01/02 Bredde 3-5 (2-2). Med Massimo på reise til «unaiten» med jentelaget, må noen andre skrive et kampreferat. Jeg har tatt på meg oppgaven, selv om jeg i følge spiller fra egen familie, ikke har greie på fotball. (Dessverre er bildene av litt dårlig kvalitet på grunn av lysforholdene).

Spennende kamp fra første avspark

Spennende kamp fra første avspark

Seriens siste kamp ble spilt mot Vollen. Vi har erfart at selv om motstanderlaget ligger langt nede på tabellen, betyr ikke det at det blir en lett kamp. Ei heller denne mot Vollen. De stilte opp med et sterkt lag, og det ble litt i overkant spennende for de på banen og oss på sidelinjen. Vi hadde sett at de hadde vunnet sine to foregående kamper, så viljen til å vinne kampen hos oss var stor. Heldigvis holdt det tilslutt! Takket være et svært godt lagspill fra vår side, og kanskje litt takket være at Vollen ikke stilte med en eneste innbytter (?)

Massimo,- du ville blitt stolt av gutta og laget ditt om du hadde sett denne kampen! Ole, Espen, Trygg-Arild og Dag var støtteapparatet rundt lagbenken sammen med vår nye assistenttrener, Eirik. En ung mann fra fotball-linja ved Dønski, som har gitt et svært godt inntrykk etter én trening og én kamp. Han fikk sin første erfaring som trener fra sidelinja med at vi vant en tøff kamp. Vi gleder oss til å se mer av Eirik, og tenker at han er et flott supplement til vår faste, engasjerte trener.

Glede 8 minutter ut i kampen-Kevin scorer

Glede åtte minutter ut i kampen-Kevin scorer

Laget vi har er en gjeng med flotte spillere. I kampen i går fikk vi se at fotball ikke bare handler om ferdigheter, men også om innsatsvilje, motivasjon og utholdenhet. Om det var «pep-talken» til Massimo etter kampen mot Nesøya, de nye ballferdighetsøvelsene til Eirik på treningen onsdag, eller at innsatsen stod til 100% og vel så det (er det mulig??), er ikke godt å si. Men dette var en seier som smakte! Vi hadde lest tabellen godt før kampen, og visste at rekkefølgen der var avhengig av vårt resultat, men også av de andre lagenes resultater. Vi kunne komme på alt fra fjerde til andre plass. Jeg må nesten legge ved et bilde av tabellen etter endt serie.

Tredjeplassen sikret-kun ett poeng bak andreplassen

Tredjeplassen sikret-kun ett poeng bak andreplassen

Det viser at laget spiller godt defensivt, takket være innsats fra spillerne på banen samt vår gode keeper, Julian. Faktisk er vi det laget som har sluppet inn færrest mål i serien!! Sammen med Vollen og Nesøya, ser vi ut til å være ett av de få lagene som ikke har anledning til å få hjelp fra spillere i høyere divisjoner, og da smaker «seieren» desto mer. Vi skal være svært godt fornøyd med tredjeplassen. Det har vært spennende kamper, og to kamper mot samme motstander på papiret, har slett ikke vært samme kamp på banen. Laget har vokst (sammen med Massimo) fra den spede begynnelsen i vår, med et helt nytt lag av spillere født 2001 og 2002, til utover i sesongen.  La oss håpe spillerne møter på trening fremover slik at vi kan glede oss til en ny serie neste sesong!

Vi stilte med en tropp på ca 15 spillere. Gardar stilte som keeper i Julians fravær, og alle på banen var «på» fra første spark. Jeg kunne skrevet noe positivt om alle spillerne i går da alle viste seg fra sin beste side . Masse flott pasningsspill, flott gjenvinning av baller, flotte angrep, flott forsvar, godt lagspill. Lyset gikk av på stadion like før fløyta blåste av i de siste spilleminuttene i første omgang. Lagene fikk en (uønsket) pause før førsteomgangen var over. Da var resultatet 2-2. BSK stilte med «alt som var» av supportere. Jeg tror jeg telte minst 13 foreldre. Noen familier stilte sogar med to supportere. Stemningen på sidelinja var til å ta og føle på, men god. Til og med Elias hadde møtt opp med sin faste supporter, selv om han ikke skulle spille kampen. Det var veldig hyggelig å ha Elias og Arvid med på seiersdansen etter kampen.

Engasjement fra sidelinja

Engasjement fra sidelinja

Etter første omgang med to mål av henholdsvis Kevin (etter 8 minutter)og Ulrik (etter 35 min) scoret vi tre mål etter pausen. Lars(etter knappe 1,5 min ut i omgangen), Philip (etter 28 min) og Lars (igjen,etter 35 min). Mye godt pasningsspill på veien som førte til mål, blant annet med Philip («assist»vet jeg) med en flott pasning til Lars.

Det er gøy at mange spillere er med i målsjansene og skuddene som sitter i buret. Akkurat i denne kampen må jeg jo trekke frem vår eminente kaptein og midtstopper, Lars . Han løp tvers over banen med ballen, og satte ikke mindre enn to skudd inn i motstandernes mål, og ble kveldens toppscorer. Veldig artig! Jeg håper og tror alle de andre spillerne og supporterne på laget synes det var like gøy.

"Sjampis-fest"

«Sjampis-moro» initiert av Trygg-Arild

Seiersrusen og flott avslutning på serien ble behørig feiret med «sjampis» (og de sedvanlige bananene) som gledesspreder og assisterende lagleder, Trygg-Arild, hadde fremskaffet. Veldig bra initiativ som skapte ekstra god stemning i tillegg til at vi vant.

Lagfoto etter siste seriekamp er et "must"

Lagfoto etter siste seriekamp er et «must»

Takk for innsatsen fra spillerne, trener Massimo (og Eirik her på slutten) samt foreldre som stiller opp på kamper, dugnader, og andre aktiviteter for å heie ungene våre frem og støtte laget slik at ungdommene våre får gode opplevelser sammen med andre. Ønsker alle en flott høstferie!! Og så ses vi om ikke annet på returkampen mot «gamletrener», Chris’ sitt lag Hasle-Løren (Oslo) om et par ukers tid. Vi tapte mot de sist, men det får vi se om vi kan snu. Treningskamper er mest moro uansett resultat, men revansje smaker alltid godt 🙂

 

Heia Bærum!!