G01/02 Bredde: En annerledes første dag!

Vår første ordentlige dag i «den evige stad» ble noe annerledes enn vi hadde sett for oss. Dagen starter som planlagt, gutta er klare til å utforske til avtalt tid (0930 for de som lurer). Da blir vi stoppet i resepsjonen av en nonne, som spør om vi vil se paven. Vel og merke ikke på nært hold, men nært nok til at vi ikke trenger å låne Trygg-Arild sin kikkert for å se den hvitkledde mannen med fløyelsstemmen.

Så vi skynder oss av gårde for å rekke messe i Vatikanet (vi bor rett ved). Etter dette så tar vi og stokker om programmet, og beina. Vi går hele veien til Colosseum, Forum Romanum og det store pompøse minnesmerke over Italias siste konge (riktig svar kan sendes i posten og premien blir en duggfrisk Frappucino).

Hele gjengen og med Bærumflagg så klart (Colosseum)

Så er det klart for en lokal kamp som moren til Frende har ordnet. Dette ble en veldig positiv opplevelse, og vi blir tatt godt i mot. Så vi blir etter første kamp (4-3 seier), enige om å bli i området for å spille mot de store gutta. Bokstavelig talt, de var voksne. Der taper vi, men annet er ikke å forvente for de er oppvokst i ballbingen som vi spiller i.

Klare for kamp mot Regina Pacsis!

I mellomtiden har vi proppet i oss pizza hjemme hos en norsk/irsk/italiensk familie som virkelig sørger for at vi har det finfint!

Hyggelig hjemme hos våre verter

Etter kamp 2 så har det blitt mørkt og vi unner oss en taxi. Der vi alle er gledelig overrasket over at sluttprisen ikke ble mer enn 8-9 euro. Knapt starttakst i Norge m.a.o.

I skrivende stund (grytidlig for en lat person torsdag morgen), så skal vi inn i St.Peterskirken, opp til turistområde rundt Spansketrappen for så avslutte med europaligakampen mellom Roma mot Villareal på kvelden. Underveis skal vi selvsagt proppe i oss pizza og gellatto!