G01 Satsningsfotball ønsker flere spillere

JD_G01Sportsklubbens satsningsgruppe for G01-årgangen skal bli flere og vi åpner nå for prøvespill. Engasjementet av Jan Derek Sørensen som G01.1 hovedtrener har medført at en rekke satsningspillere allerede har meldt overgang til Bærum Sportsklubb G01 i det siste – men vi har fortsatt god plass til flere talenter som ønsker å utvikle seg på fotballbanen og spille fotball på toppnivå.

Interesserte spillere som antas å besitte akseptabelt ferdighetsnivå og tilhørende ambisjoner ønskes derfor velkommen av Jan Derek til å uforpliktende teste ut forholdene på Sandvika stadion fremover. Satsningsgruppen holder høyt aktivitetsnivå hele året, normalt 3-5 økter på oppvarmet kunstgress per uke – og vil bestå av 30+ ballglade spillere, som vil definere lag i henholdsvis G14 1.divisjon og G14 2.divisjon for 2015. Spillere i G01 Sats-gruppe vil også kunne få tilbud om deltagelse i klubbens talentprogram, som inkluderer trenings- og kamphospitering til sportklubbens eldre satsningslag. Satsningskeepere mottar selvfølgelig tilbud om keepertrening i klubbregi 1-2 ganger per uke. Prøvespill og rekruttering vil kunne skje til både G01.1 og G01.2, avhengig av prøvespillernes nivå, ambisjon og ønske.

Vi ønsker alle interesserte velkommen til å ta kontakt med oss, men har samtidig behov for en ryddig prosess rundt prøvespill og eventuell overgang til sportsklubben. Skriftlig tillatelse fra nåværende klubb må derfor fremlegges Bærum SK i forkant av treningstart. Eventuelt vil sportsklubben oversende varsel til nåværende klubb om spiller/foreldre foretrekker dette.

Ønsker du mer informasjon om Bærum SK G01 Satsningsgruppe eller mener deg motivert for en test på treningsfeltet, ber vi deg snarest sende en kort e-post til sportklubbens daglige leder på henrik@baerumsk.no, så vil G01-lagledelsen ta kontakt med deg. Vi håper nysgjerrige spillere hensyntar både vår og nåværende klubbs interesser og gir seg til kjenne så raskt som mulig – slik at planlegging for 2015 skal blir enklere for alle parter.

Se også: http://baerumsk.no/jan-derek-sorensen-ny-hovedtrener-g2001-sats/

Velkommen til satsningsfotball i Bærum Sportsklubb! 🙂