G01: Sats 2 trenger keeper. Hvis det er av interesse les dette!

Sportsklubbens satsningsgruppe for G01-årgangen søker engasjert keeper. Sats 2 laget består av 15 spillere. Thomas Kaspersen er en engasjert trener for laget og er opptatt av å se utvikling av enkeltspillere og laget. 

Klubben tilbyr eget keeper-akademi. I tillegg er vi så heldige at vi har fått A-lagets keeper Kris Devaux som eksklusiv fadder for laget, og som vil gi keeper-rollen ekstra oppmerksomhet.

Sats 2 deltar i seriens 2. divisjon og i år planlegger vi å delta på Elverumsturneringen 12-14. juni og Kråkerøy cup 28-30. august samt Ullern Elite Cup 23-25. oktober. 

Sats 2 laget samarbeider også med Sats 1 som trenes av Jan Derek Sørensen. Samarbeidet åpner for at spillere med de rette kvaliteter, engasjement og ambisjoner kan bevege seg mellom lagene. 

Vi ønsker alle interesserte velkommen til å ta kontakt med oss, men har samtidig behov for en ryddig prosess rundt prøvespill og eventuell overgang til sportsklubben. Skriftlig tillatelse fra nåværende klubb må derfor fremlegges Bærum SK i forkant av treningstart. Eventuelt vil sportsklubben oversende varsel til nåværende klubb om spiller/foreldre foretrekker dette.

Ønsker du mer informasjon om Bærum SK G01 Satsningsgruppe, ber vi deg snarest sende en kort e-post til sportsklubbens daglige leder på tommy@baerumsk.no.