G01: Norway cup – Takk for noen fine dager

Takk for noen fine Norway cup-dager sammen. Det var litt synd at ikke alle på laget hadde anledning til å til å være med, men til gjengjeld ble det mye spilletid for deltakerne. At det ble mye spilletid og at alle hadde stått på alt de kunne fikk vi bevist i siste kamp da de fleste nok ønsket å bytte inn litt oftere enn i de innledende kampene.

To seire i innledende runde sikret A-sluttspill og det var stas. Laget gjorde en flott innsats. Laget vi møtte i sluttspillet, som viste seg å være førstelaget til Vard Haugesund og med flust av innbyttere, var veldig godt og det skulle nok en del til for å slå dem. Derfor var det imponerende at guttene våre holdt stand og ikke slapp inn noen mål i andre omgang.

Mange hadde nok ønsket å komme litt lenger i A-sluttspillet og fått lov til å spille noen flere kamper, men alt i alt var de fornøyde. Alle hadde fått mye spilletid og lite hvile mens kampene stod på. Før den siste kampen var det en del småskader, men det så ikke ut til å legge noen demper på selve kampen. Det var full innsats, særlig i andre omgang. Etter kampen kunne man se at de hadde tatt ut det siste de hadde igjen.

Litt futt var det likevel igjen de to siste ettermiddagene til grilling, bading og fotball på Kalvøya. De voksne ble mer kjent med hverandre. Spillerne fikk også mulighet til å lære hverandre bedre å kjenne utenfor banen, noe som er fint når de ikke går på samme skole og deler hverdagene.

Det var også veldig hyggelig at så mange foreldre deltok. Takk til alle som har stått for transport, deltatt på sidelinjen og bidratt på ettermiddagen.

Vennlig hilsen
Dag Kr.
Lagleder G01