G01: Fantastisk innsats i Norway Cup!

Norway Cup ruller videre, og det uten Bærum 01.

Bærum gikk gjennom gruppespillet med full pott og 20-0 i målforskjell, slo Averøya 2-1 i 32 dels finalen på Golden Goal og et sterkt Odd lag i 16 dels finalen 1-0.

Se utfyllende referater fra alle kampene på https://www.facebook.com/bskg2001

Bærum eide 1/8 dels finalen mot Åsane med fantastisk innsats gjennom hele kampen, sto høyt, og lot ikke Åsane slippe til med en eneste avslutning på mål. Bærum hadde flere muligheter til å avslutte og hadde tom ballen i mål i kampens siste minutt. Utrolig avblåst for offside etter å ha kriget ballen i mål. Ekstraomgangene ga også muligheter, uten at Bærum var kalde nok til å sette den avgjørende goalen. Åsane satset på straffespark og halte til og med ut tiden. Den siste og avgjørende straffen fra Bærum ble slått i stolpen av Åsanes keeper og snipp, snapp, snute var Norway Cup eventyret ute.

Som et godt «fairplay» lag ønsker vi Åsane lykke til videre selv om de ikke hadde en sjanse mot et hardt arbeidende Bærum, noe Åsane treneren var veldig enig i etter kampen.

Tar vi denne innsatsen med oss videre inn i seriespillet og OBOS Cup blir vi vanskelige å slå utover høsten. 🙂

Takk til hele laget, lagledelsen, foreldre, tilskuere og Norway Cup arrangøren for en flott «debut» i verdens største fotballturnering for unge håpefulle og ivrige fotballspillere.

«Black and yellow»

Heia Bærum!

NC Budstikka 1 NC Budstikka 2 NC Budstikka NC NC1 NC2 NC3 NC4 Norway Cup