G01: En virkelig «seier»

Det ble 2-2 på bortekamp mot Vollen i dag. Vollen ligger i toppen av tabellen og var en tøff motstander, men jobbingen til Chris med å bedre lagspillet viser nå resultater. Etter mye forsvarsarbeid på vår banehalvdel kom første mål til Vollen mot slutten av andre omgang. Vi fikk vårt første mål ca. 20 minutter ut i andre omgang og vi så muligheten for å stå kampen ut med 1-1 og sanke et poeng. Kun 5 minutter senere så klarte Vollen å lure inn et lettkjøpt corner-mål. Denne gangen tok det på ingen måte piffen (heller tvert i mot) fra guttene og 7 minutter senere (dvs. 7 minutter før kampslutt) fikk vi utlignet igjen.

Det ble en hektisk avslutning som så ut til å kunne ende med ytterligere et mål til Vollen i forbindelse med frispark helt på tampen. Alle ga det siste de hadde og laget holdt stand.

Kampen startet litt ustrukturert, men samspillet og pågangsmotet steg med at Vollen ikke klarte å bryte skikkelig igjennom. Vi kjempet tidvis med 10 mann på banen uten at Vollen fikk noen fordel av det. Selv om det på forhånd kan være fristende å låne noen ekstra spillere fra de andre lagene, så er målet å «klare selv». Dette er den beste måten for at alle skal få utvikle seg, og for at det er vårt eget lag som skal bli bedre. Målet er ikke å være best akkurat nå, men faktisk bevise at alle kan utvikle seg og være like viktige for laget. Det fikk vi vist i dag. Vi beviste at vi kan når vi vil, og særlig når alle står på for å være først på ballen og finner neste spiller.

Alle gjorde en kjempeinnsats, men jeg tillater meg å gi Kenneth og Julian et ekstra klapp på skulderen for fremragende innsats, henholdsvis helt øverst og nederst på banen. Husk at det fortsatt er samspillet i laget som gir fremgang og uttelling for alle.

Hold frem som dere stevner og lykke til videre!

Hilsen
Dag Kr.
Lagleder G01