G01: Bærum 1 videre til 3. runde i OBOS Cup

Obos Cup 2. runde

Onsdag kveld var en opptur selv om det var 14 grader, lett regn og flau bris på Ski Stadioen da Bærum møtte Follo i cupen. Vi var tre tilskuere, en kameramann og en hund på tribunen. Men vi hadde jo lovet resultatservice på FB for hjemmesittere så det er forståelig. Og for å rekke Ski Stadioen kl. 18.00 må man ha flex på jobben.

Det begynte ikke helt bra, allerede etter 31 sekunder kom Follo rundt på kanten og satte ballen i mål. Bærum fikk summet seg, fikk pasningene til å sitte og tok tak. Skudd i stolpe, tverligger og i nærheten av målet førte ikke med seg stort. Lagene gikk til pause med dominans fra bortelaget. De tre tilskuerne, kameramannen og hunden var alle skjønt enig i at dette kom til å gå veien, til slutt.
Kanskje skulle det bli kveldsmat på gutta allikevel.

Solen kom frem på Ski, dommeren blåste igang 2.omgang og Bærum var på hugget. Sebastian Sjo satt det første etter litt flipperspill foran Follomålet. Frederic satt nummer to og tre før Thomas satt det siste med en flott lobb over en sjanseløs Follokeeper, Follo kom knapt over midtbanen i hele 2. omgang. 1-4 og ingen tvil, bortelaget var best!

De tre tilskuerne, kameramannen og ikke minst hunden var alle skjønt enig, det blir både kveldsmat og is på veien hjem, kanskje! 🙂

Bærum er videre og møter Abildsø i 3. runde i august, og best av alt, kampen går på Kadda!

Lørdag møter Bærum Lommedalen i siste seriekamp før sommerferien. Ikke helt slutt på fotballen, mandag og hele uken ut er det sommercamp på Storøya med lagets gode venn, Pierre Bazie fra Manchester United Academy.

Men før det er det nok en OBOS kamp, denne er mellom de største til Bærum og Fredrikstads beste i Obos ligaen. Kampen går søndag og gutta er ballgutter og foreldrene er vakter.

Om ikke lenge er det sommerfri, ikke lenge, men fri, Norway Cup venter i slutten av juli.

God sommer og Heia Bærum!