G00 med tøff matching i dansk Elitecup

 

IMG_5670Klubbens G14.1 tok hjem Fair Play Trophy i Aalborg City Cups Eliteklasse i helgen, i kamp med norske, danske og tyske lag.

Resultatmessig ble det seier i B-finalen, etter tidenes minst måleffektive oppgjør i puljespillet. Bærum vant henholdsvis 17-6 og 16-5 i sjanser i de to første kampene, men tapte likevel begge disse mot lag som scorer på sine muligheter. Motstanderne var betydelig mer temposterke enn hva vi er vant til fra hjemtraktene, med aggressivt og høyt press. Gultrøyene dominerte likefullt banespillet i alle sine kamper og hadde for det meste 60-90% ballinnehav. Vi setter derfor turen på konto for nyttig lærdom. Etter de to første matchene var det klar bedring og etterhvert B-finaleseier lørdag over danske Fliskov IF på Aalborg Frejas hovedarena i strålende dansk sommersol. For G14.1 spilte (bakerst fra venstre):Magnus Fosen, Mahan Parandian, Mikkel Fodstad, Espen Omholt-Jensen, Jesper Sandberg (kpt), Victor Sandsmark-Evensen, Henrik Kristoff, Martin Westrum, Markus Relbo, (Og foran fra venstre) Batu Sowe, Oscar Ølnes, Fredrick Wendt, Bendik Larsen og Scott Janson.

G14.2 spilte i ordinær klasse og fikk her sluttspill for puljetoere, hvor de var en hårsbredd fra finalekamp. I semifinale mot et tysk lag kom vi til kort i straffekonkurransen og røk ut med 5-4. Begge lagene gjennomførte cupene med utespillere i mål pga. keeperskade og relativt kort innbytterbenk. Hensyntar vi dette, skal begge lag være godt fornøyd med det sportslige. Spesiell takk til Espen, Adham og Liam – som viste ryggrad nok til å bekle den utsatte keeperplassen underveis.

Hyggelig også at Bærum G02 stilte som heiagjeng torsdag 2014-05-31 11.58.28_bbkveld, mellom egne kamper, middag i sirkustelt og åpningsermoni. Det hjelper normalt med hoiing fra sidelinjen, selv om vi ved denne anledningen gikk på et surt tap. Dessverre rakk vi kun å gjøre gjengjeld til det andre G02-laget i deres batalje mot Oppegård på turen, da hele 13 kamper for G00s to lag på 3 dager tok det meste av tiden. Uansett, stor takk til begge G02-lagene, enten det var som support for oss eller som ren kampunderholdning for G00s supportgjeng (bildet til høyre).